Hogyan tud 1 szülő 3 pici gyereket vízpartra vagy medencés helyre nyaralni vinni?
Elváltam, így egyedül nevelem a 7, 3 és 1 éves gyerekeimet. Nagyszuloi segítség minimális, mert idős az édesanyám.
Volt férjem nem partner a gyerekek gondozásában sem. Szeretném, ha egy pár napot vagy hetet kikapcsolodnanak a gyerekek, nyaralnak. Lakásban lakunk, ezért még inkább fontos lenne.
Nagyon muszáj víznek is lennie?
Vannak kempingek, erdei táborok, kisebb panziók. Ott is tudtok pihenni, mehettek kirándulni, stb.
Barátnőm családos, ok együtt mennek. Ismerőst kérdeztem, de nem tud akkor jönni, mikor szabit kaptam.
Jó gyerekek, de a 7 evesem már túl önálló, így tartok tőle, hogy ha a vizbe egyedül nem engednem be. A picik abba a vízbe pedig, amibe a 7 éves úszni tud, csak a két karomban lennének el.
Semmi okos nem jut eszembe...
"kempingek, erdei táborok, kisebb panziók, kirándulni, stb."
Ehhez a 2 kicsi meg nagyon kicsi és a pancsolas jelentené nekik a nyaralást.
Szia!
Nem egyszerű, de talán a 7 éves már egy kicsit önállóbb, szófogadóbb. Olyan helyre érdemes menni, ahol élményelemes a medence van, v. sekélyesre kiépített öböl.
Mi most Bükfürdőn voltunk a Danubiusban. Abból a szempontból ideális neked, hogy a gyerekmedence élményelemes, van egy kicsiknek (a két kisebb élvezné), és egy a nagyobbaknak vízágyú, vödör. A mélyebb medence is 50 cm csak. Emellett van animáció, ahova a nagy esetleg mehet magától. Kint játszótér, bent játszószoba.
A mamát is viheted, mert nagyon sok idős volt a gyógyvíz miatt,és a medence partján tud ülni, amíg a kicsik csúszdáznak, hogy a nagyobbal elmehess a nagyobb medencébe, v egyedül.
Bár nálunk 2 nagyszülővel volt a 3 gyerek (6,5,2 éves), de anyukám mondta, hogy Alsóörsön a strand jó, mert van egy öböl, ahol a bokáig érő vízben iszapozhatnak, és mikor egyedül felügyelt a 3-ra, akkor is jól átlátható a terület. Aztán a sekély vízben játszottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!