Elsős kisgyerekek anyukái Ti mikor vásároltok be a sulira?
Jövő héttel szeptember 9ig nem leszünk az országban így a sulis akciókból kimaradunk. Most vegyük meg a tanszereket vagy majd 9.e után?
Ablak zsiráfból jó a 2003as kiadású?
Sosem gyurmázott így nem is vettünk, nem lesz baja annak a gyurmának amit megveszünk most? Nem szárad ki?
Torna órára torna cipő kell? Vagy jó egy foci edzőcipő?
Köszönöm :)
Play Doh vagy hogy írják gyurmái vannak de nem nagyon szerette. Süni gyurmát néztem ki ilyen volt az oviban is.
Köszi a dechatlonban megnézzük a cipőt
Augusztus elején kezdtük a vásárlást és szeptemberre minden megvolt (nálunk pár másik iskolával ellentétbe elég minimális cuccokat kértek). Tavaly szinte alig kellett valamit vennünk,lényegébe füzeteket meg gyurmát és egy csomi temperát, a többi jó volt ami elsőből maradt,így ezt 1 alkalommal 1 helyen letudtuk.
Ablak zsiráf nekünk nem kellett,de egy mai és egy jó régit össze hasonlítva nem igazán van túl nagy különbség, szerintem jó az ami van nektek 2003 is.
Nálunk a tornaórára csak annyi volt a kérés,hogy tornaórára megfelelő legyen, edzőcipőbe tornázott.
Én most kezdenék neki és amiket nem sikerül beszerezni azokat majd amikor itthon lesztek,az összeset tuti nem hagynám akkorra
Nem lesz ott az első két hétben a férjemet felvették kint svédországbanandóra munkahelyére így kiköltözünk hozzá. Az 1 hónap alatt rendezzük be a házat, de utána nekem haza kell jönnöm felmondani az idő alatt jár majd magyar iskolába, úgy 3 hónapont.
Kint már beírattuk ott nem kértek tanszereket se semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!