3 éves. A napirendje szetborult. Maskor este f8-kor, nappal délben alszik. Masodik napja vagyunk itt. Hatalmas harcok árán 10-11 kozott alszik el este, delutan 4 oras kuzdelem deltol negyig, h aludjon. Persze ettol hisztisebb, nehezebben kezelheto. Egesz nap a medenceben lenne, allatokat nezne vagy setalgatna. Enni se nagyon akar, pedig rengeteget mozog.
Miért kell kínozni az alvással ha nem akar? Sok inger éri menjen medencézni ha akar. Ha nem aludna délután akkor este tudna aludni.
Mi nyaraláskor sosem altattuk pont emiatt
2017. júl. 5. 07:39
2/12 anonim válasza:
Pont azt akartam írni, amit az első. Egyszer mondta valaki, hogy azt a gyereket kell altatni, amelyik álmos! Ez nagyon megmaradt bennem.
Persze, hogy nem akar aludni, hiszen jól érzi magát, medencézni akar. Hát engedd! Akkor este hamarabb kidől. Meg ne csodálkozz, hogy ha 4 után ,,delel,, akkor nem álmos még 10-kor sem.
2017. júl. 5. 07:44
3/12 anonim válasza:
Nyaraláson én hagynám hogy ő is szórakozzon. Majd visszaáll a napirend ha hazamentek.
2017. júl. 5. 08:38
4/12 anonim válasza:
Én se értem mért kell déltől 4-ig (!!!) szenvedtetni a gyereket hogy aludjon. Max 1-ig vártam volna és ha nem alszik irány a medence, legalább este hamarabb bealszik.
Pont azért nem alszik mert új környezet, ő is tudja h ez nyaralás, stb, ne várd h ugyanúgy viselkedjen mint otthon és ugyanolyan legyen a napirendje.
Lazábban kell ezt csinálni, ráadásul már 3 éves és nem 1, nem gond ha néha kimarad a déli alvás, a saját nyaralásotokat teszitek tönkre ha a fél napot azzal töltitek h erőszakkal alvásra akarjátok bírni szerencsétlen gyereket.
2017. júl. 5. 08:42
5/12 anonim válasza:
Deltol 4 ig szenvedteted, hogy aludjon ?? 3 evesen ??
Mi a jo fenenek ? Szegeny gyerek!
2017. júl. 5. 08:54
6/12 anonim válasza:
Gobdolom azért altatnák délután, hogy legyen egy kis nyugijuk...
Én nem szenvedtetném.
2017. júl. 5. 09:26
7/12 anonim válasza:
Elozo, sokra mennek vele, ha aztan 11 ig fent van.
2017. júl. 5. 09:59
8/12 anonim válasza:
Szerintem is fölösleges vele kínlódni. Az enyém még csak 2 éves, múlt héten voltunk nyaralni, bepróbálkoztam a szokott időben, hogy akar-e aludni, ha nem, hát ment tovább. Jellemzően fél óra múlva ő szólt, hogy szeretne aludni. Este volt elevenebb, 8-9 körül általában alszik, most 10-11ig nyomta. Nem baj, elmentünk sétálni a városba, mire visszaértünk a szállásra, már tudott aludni :) itthon két nap alatt visszaállt a rend. szerintem a nyaralás alatt nyugodtan lehet engedni a rutinból, mindenki jobban jár.
2017. júl. 5. 10:15
9/12 anonim válasza:
Én is mint ahogy páran írták...Ha délután aludni akar akkor alszik,ha nem akar a fene fog fél délután kínlódni vele nyaralás alatt a szobába...mondjuk mi aktívan nyaralunk, amikor kicsik voltak a babakocsiba aztán amikor nagyobbak pl 2-2,5 évtől fölfelé akkor az autóba elaludtak amikor a szállásra mentünk vissza vagy másik helyre át. Ilyenkor öröm nézni amikor este 8kor már mind a 3 gyerek alszik az ágyba :)
2017. júl. 5. 10:16
10/12 A kérdező kommentje:
Ha nem alszik eleget, azonnal esik. Raadasul figyelmetlenul. Bolcsodeben ilyen miatt nyilt szet a szaja, elesett a sajatlababan. Naka nem mukodik, hogy bepotolja az alvast, amennyuvel kesobb fekszik,, annyival korabban kel. Ha nem igy lenne, en semerolternem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!