Kit idegesít a Jonalu című mese? Meg úgy egyébként a mai mesék?
Épp most megy a tv-ben, és bár vannak fontosabb dolgok az életben, de engem minden reggel felidegesít ez az idióta mese. Ennél erőltetettebb, szánalmas szcr mesét még életemben nem láttam. A szinkronhangok borzalmasak, főleg a lány egéré. Iszonyatosan affektáló, nem értem mi értelme, hogy egy 31 éves színésznő próbál ki erőlködni magából egy 5 éves gyerek hangot. Plusz a versek és az énekek is olyanok, hogy muszáj volt lefordítani meg kitalálni valamit, de lényegtelen, h van e értelme vagy tényleg rímel e. Plusz volt egy olyan rész, ahol azt énekelték, hogy "pénz pénz pénz, jaj de jó a sok pénz" vagy valami ilyesmi...utána napokig ezt énekelte a lányom. Azt hittem agybajt kapok. A többi reggeli mesében is van pár idegesítő dolog, de ez a legrosszabb. Ti hogy vagytok vele?
(Legyszi kíméljetek az "akkor ne nézd" vagy "de jó , h csak ennyi problémád van" hozzászólásokról. )
Nincs tévénk, ennyi.
Van egy csomó mesefilm, Vuk, Szaffi, Disney, Grimm, etc., nézi azokat, és szereti - főleg, mert a klasszikusokat simán leülök mellé, és végignézem :)
Régen is voltak gagyi, idegesítő mesék s akkor ráadásul nem volt olyan választék, mint manapság. Főleg a rendszerváltás előtt: a "nyugati" rajzfilmek nem jöttek be túl nagy számban...helyette a sok csehszlovák és román borzadály.
Szerintem is érdemes beinvesztálni egy DVD lejátszóba. Vagy a neten böngészni, bár, sajnos több olyan rajzfilm és sorozat van, ami magyarul nincs fent sehol.
Ezt a Jonalut bezzeg felrakták Youtubra... sok más vackot is, nem tudom, akkora nézettségük lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!