Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen esti mesét olvastok...

Milyen esti mesét olvastok este elalváshoz 2 vagy több gyerkőcnek?

Figyelt kérdés
Nálunk 2 fiú van, 1 és 4 évesek, és hát eléggé más az igényük. Ti mindkettőnek külön olvastok, vagy próbáltok olyat találni, ami mindegyiküknek jó?

2016. nov. 26. 23:01
 1/8 anonim ***** válasza:

én szerintem diafilmeznék

mint régen pl volt a fogmosásra tanítós rövid mese(makk marci "Ennyi az egész"), meg stb-k

sok diafilm nem is kell, mert szeretnek ismételni :)

2016. nov. 26. 23:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Mi kettőt olvasunk.
2016. nov. 27. 00:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Három gyereknek hármat olvasok, bár néha sikerül olyat találni, ami mindhármat leköti (7, 5, 4 évesek).
2016. nov. 27. 00:51
 4/8 anonim ***** válasza:

9,7 és 4,5 évesek.

Kétféle mese van.

Ha jól emlékszem, egy évesnek még nem olvastunk külön.

2016. nov. 27. 06:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Harom van. 5,3 es egy eves. Nepmeset olvasok. A harom evrs lanyomat nem igen kitik le a mesek. Az egyevest meg meg ugyse. A fiam meghallgatja.
2016. nov. 27. 07:15
 6/8 Andi80018 ***** válasza:
Egy fiam van, 5 éves. Eddig Anna,Peti,Gergő ment, majd Boribon és Anni Panni, Bogyó és Babóca, most szereti ezeket az ovis történeteket, a Leaásat. Olyan meséket szeret főleg, ha kifejező, szép képek is kapcsolódnak a meséhez a könyvben.
2016. nov. 27. 10:25
 7/8 Andi80018 ***** válasza:
Ja, hogy két gyereknél. Na mindegy, most olvastam. :-)
2016. nov. 27. 10:26
 8/8 anonim ***** válasza:

3 és 4 éves fiúk. Még náluk is van olyan időszak amikor külön mesét kell olvasni, egy rövidebbet a picinek, hosszabbat a nagynak - ez attól függ mennyire fáradtak.

A pici egy évesnek nem tudsz olyat találni ami a nagy 4 évesnek jó, ő gondolom előbb is alszik el, max. egy bogyó és babócát, boribont olvasnék neki és megy aludni. Utána a naggyal hosszabbat. Az én négy évesem esténként kb.1 órás mesét igényel (Pettson és Findusz, Téli tücsök meséi, Ágacska, mindig más - könyvtár sokat segít, próbálkozunk, ha valami nagyon bejön neki veszek ki az írótól több könyvet)

2016. nov. 28. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!