Létezhet, hogy nem veszik fel oviba 3 évesen a lányomat?
Csak jövőre lesz aktuális, de az imént felhívtam őket, hogy hogy-mint megy a dolog, mire közölték, hogy decemberi születésűként nem is veszik be decemberben, mert úgyis téli szünet,stb.lesz, csak január jöhet szóba, akkor meg jobb, ha szeptemberben kezd!
De könyörgöm, akkor már majdnem 4 éves lesz - nincs olyan munkahely, ahol ennyit itthon lehetne lenni!! Hogy képzelték ezt? Mi az igaz, mikor KELL felvenniük?
létezik,mivel CSAK a nagycsoport a kötelezö(az oktatási törvénykönyv szerint) igy csak akkor köteles az ovoda fölvenni a gyerkőcöt.Az más kérdés,h mit szólnak ehhez a csládok..
Mi csak a kiscsoportot készülünk kihagyni,mert akkor tervezzük a kistesót,igy itthon leszünk:-)
Ismerősünk is igy járt,nekik kerek perec megmondták,h protekcióval esetleg felveszik hamarabb...elég szomorú..
Ez igen:( Hát ez tényleg szomorú - örül az ember, ha van hova visszamenni dolgozni - de így??
Amúgy az ovi a lakhelyhez és munkahelyhez is a legközelebbi lenne...
Köszi a válaszokat!
Bosszantó ez a tehetetlenség:(
Kedves utolsó!Most akkor még a beiratással sem biztos a felvétel?? Mikor akarják megmondani? Dec. 14-én?
Nálunk nincs kistesó, így arra nem foghatják az elutasítást - de gondolom nem nagyon kell indokolniuk (a nincs hely biztos elég)
Érdekes ez. Én is voltam beíratni a kislányomat és nekem azt mondta az óvodavezető, hogy egy új törvény értelmében már 2,5 éves kortól felveszik az oviba. Persze, ha anyuka igényt tart rá, és szeretné beadni a kicsit, akkor nekik fel kell venni. Mi is egy nagyobb faluban élünk, de én is már most mennék vissza dolgozni, nagyon nem jövünk ki anyagilag, így élni fogok ezzel a lehetőséggel.
Bár elképzelhető olyan is, ha van bölcsi, hogy bizony tényleg 5 éves kortól veszik át oviba. Ahol nincs bölcsi, ott kötelező felvenni, főleg, ha van munkáltatóid is.
Hát ez tényleg gáz:(
Köszi, hogy írtatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!