Milyen jutalmat adjak 7 éves kisfiamnak a kitűnő bizonyítványért?
Tanulmanyi eredmenyt nem jutalmaztuk soha hiszen minden gyerek kepessege szerint teljesit.
Az egyik kituno a testvere nem az akkor ez fajdalmas lehet.
Szerencsere kulfoldon lakunk nincs evzaro se evnyito se biziosztas.
Utolso heten sok sok sport kozos jatek van.
Bizonyitvany mindig 10 perces beszelgetes utan a szulo gyerek tanar harmasban kapjuk.
Igy minden gyerek elegedett nincs verseny nincs szegyen.
10: egy kiegyensulyozott gyerek eleteben mindennapos a jatek, a jo programok, stb. csak ugy mint a konyvek. Szoval mit tartasz megfelelonek egy olyan csaladban ahol nem csak a konyv a megszokott dolog hanem a program es a Lego is?
(Kotekedok kedveert: a mindennapost nem szo szerint kell ertelmezni termeszetesen)
Nem jutalmaznam meg.az a "dolga" h tanuljon én sem kaptam semmit és nem is vártam el!
Ja igen és van gyermekem és nyugodtan le lehet pontozni :) (elvégre véleményt kérdeztek)
Nálunk mig kisebb volt könyv volt jutalom ,mert könyvet nálunk ünnepekre kapott,kért.
De lehett fagyizás is ,te dönsd el ,bármi lehet amit szeret de ritkán kaphat.
Én idén 8.osztályos fiamat bizonyitványáért kivánságára mekibe hivtam meg fagyizni olyat választot amit akart .
én is megjutalmaznám valami aprósággal.egész évben dolgozott,magatokat sem lepitek meg valamivel,ha év végi jutalmat kaptok például?
nálunk a közös programok beváltak(libegő,tarzan park,bobozás,)
A könyv is szép -és hasznos ajándék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!