Mit jelent az hogy kitűnő? Egy-két 4-s belefér? Az év végi bizonyítvány az egész évtől függ vagy a 2. félévet nézik?
Kitűnő az, aki tiszta ötös. Max. 4 négyesig jeles.
A bizonyítvány jó esetben az egész évtől függ, a félévi csak értesítő, azért nem is írják bele a bizonyítványba, csak az ellenőrzőbe.
Ne haragudj, de ha másodikban már van egy-két négyese, akkor annyira nem jó tanuló (:
Az pedig iskolánként eltérő, hogy a jeles kap-e valamit (:
2.-os gyereknek félévkor 5-6 4-ese, a többi ötös.??? Hány tantárgya van egy 8 éves gyereknek???
Figyu! Attól még, hogy egy-két dolgozat 4-es, még simán lehet adott tantárgyból is ötös évvégén, tehát, attól még, hogy évközben mondjuk matekból van három 4-ese, de mellette van öt ötöse, akkor ötösre fogják zárni, mert az átlaga annyira jön ki. Tehát lehet kitűnő. Vagy valamit én értek félre??? Én, igaz már 31 éves vagyok, de általánosban 2-tól 7-ig kitűnő voltam, pedig évközben voltak 4-es dolgozataim.
Mostanában nem tudom hogy van, mivel még messze nem iskolás a gyerekem, de az én időmben :)
a kitűnő a szín ötös mindenből
a jeles ha van 1,2 négyese
jutalmazás csak kitűnő esetén és az egész évet nézték. emlékszem 6.-os voltam sírva mentem haza az évzáróról, mert abban az évben nem kaptam könyvjutalmat, mert tesiből 4-es lettem. :( (el volt törve év közben a bokám és így sok felmérésből mint futás, kötélmászás, ugrás stb kimaradtam)
apukám nem győzött vigasztalni, aztán megvette nekem azt a könyvet, amit az osztálytársam kapott jutalomként :) de az már nem ugyanaz...
érdekes, hogy azok a könyvjutalmak még mindig megvannak, némelyik elég viseltes állapotban. :) az egyikből amit még 2 osztály végén kaptam (Mildi meséi) abból olvasok most esténként a saját kicsimnek
3-as,már miért ne lehetne jó tanuló? Te is egy ilyen hülye, maximalista idegbeteg állat vagy?
Kérdező, kitűnő vagy nem kitűnő légy rá büszke! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!