Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A most ballagó ovisok szüleit...

A most ballagó ovisok szüleit kérdezném! Ti mit adtok gyerekeknek ballagásra?

Figyelt kérdés
Amúgy jól emlékszem hogy még az én koromban ez nem volt divat?:S
2010. máj. 19. 17:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ajándékot nem, maximum elmegyünk és kivételesen asztalnál leülve fagyizunk egyet.
2010. máj. 19. 18:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Tiszta röhej hát virágot azt viszek a többi gyerek kap nehogy már csak az enyémnek ne legyen a kezébe.

Esetleg veszek tortát vagy süteményt itthonra.

2010. máj. 20. 09:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én semmit sem fogok neki venni. Neki már az is öröm, hogy nem kell oviba menni többet :) Egyébként a mi ovinkban még a virág sem szokás. Délelőtt végig mennek szülők nélkül ünneplőben a csoportokon, mindenhol elmondják a versikéiket, kapnak néhány sulis ajándékot és ennyi. Délután pedig játszós ruhában a szülőkkel és max. tesókkal játszhatnak az udvaron ameddig csak akarnak. Ezenkívül a szülők visznek sütit stb. és jót beszélgetünk a többi szülővel. Ha jó idő lesz, akkor lehet szalonnát is sütni az udvaron.

Szerintem nem kell nagy ügyet csinálni egy ballagásból. Nekem eszembe sem jutott, hogy bármit vegyek neki. 2 éve a lányomnak sem vettem semmit. Nagyon örült annak, amit a többi csoporttól kapott. Pl. írólap, ceruza, órarend, faragó.

2010. máj. 20. 10:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Itthon kötök neki egy kisebb virágcsokrot. Amikor a nagyobb ballagott, ő kapott egy buborékfújót és egy könyvet. Utána együtt ebédeltünk a mamákkal.
2010. máj. 20. 11:01
 5/5 anonim válasza:
100%
Az én lányom tavaly ballagott, mamáktól, keresztszülőktől virágot kapott, mi pedig elvittük a MCDONALDS-be. Neki ez nagy öröm volt, mert ritkán jutunk el. Más ajándékot nem kapott.
2010. máj. 20. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!