Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mitől lehet? (bővebben lent)

Mitől lehet? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

2 napja a 4 éves fiamnak széklet után véres lett egy kicsit a wc papír. Ma ismét megtörtént. Most már kezdek aggódni. Mitől lehet?

Először arra gondoltam, hogy kemény a széklete és felsértette a fenekét. De most már nem is tudom mit gondoljak. egyből a legrosszabb fordul meg a fejemben.

Milyen orvoshoz vigyem el?

Akinek volt már ilyen problémája kérem segítsen, de minden egyéb ötlet érdekel.

Köszönöm.

2010. máj. 19. 17:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem mindegy hogy a vér alvadt,sötét vagy élénk piros.

Ha utobbi akkor nem lehet nagy gond.

Mindenképp orvos.

2010. máj. 19. 17:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Először a gyerekorvoshoz vidd el, ő tudni fogja mi a teendő, vagy hogy hová fordulj vele.
2010. máj. 19. 17:34
 3/4 A kérdező kommentje:

Maga a széklet nem véres. Az biztos hogy nagyon kemény neki, mert szinte beleremegett mikor kijött, de azt mondta nem fájt. Mivel vérszegény ezért vasat kell szednie, és hiába próbálom lazítani a székletét, de nem igen járok semmivel sikerrel.

Mindenképpen el akartam vinné a gyerekorvoshoz, csak az a baj hogy ő majd csak holnap délután rendel. Addig meg kattog az agyam ezerrel.

2010. máj. 19. 17:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem előfordulhat, hogy a kaki fesérti a bőrt.

Nálunk is volt ilyan. Hegyes volt vagy valami olyat eszik az ember és picikét vérzett mikor megtöröltem

2010. máj. 19. 19:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!