Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák! Ti mit tesztek, ha...

Anyukák! Ti mit tesztek, ha az utcán a gyerkőcnek nagyon kell pisilni?

Figyelt kérdés
Ha sem egy nyilvános wc,sem egy bokor,fa,sem semmi nincs a közelben?Múltkor láttam,hogy egy anyuka a villanyoszlopnál pisilteti a gyerekét,mondjuk tényleg nem volt más megoldás,mert tényleg nagyon kellet már a kis srácnak,mert én is láttam,hogy úgy jött neki mintha tömlőből jönne,még nem vagyok anya,de nem tudom mit tennék ilyen helyzetben.Ti mit tennétek?Mondanátok neki hogy bírja ki még hazaértek?Vagy mondanátok Neki,hogy hát akkor hajrá a villanyoszlopra?

2017. jún. 20. 14:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

ha a belvárosban vagyunk, bemegyünk vmi vendéglátó helyre, egy 100asért pisil és ennyi. a teraszok mellé nyilván nem engedem. ha csak házak vannk, de semmi zöldövezet, akkor meg inkább a villanyoszlop, mint más házának a fala... de ilyen nagyon ritkán van, egy fa vagy bokor biztosan van mindenhol.

volt, hogy kínai bolt közepén kezdett toporogni az éppen frissen szobatisztult gyerek. még kimenni sem tudtunk volna, szóval szóltam az eladónak, hogy vagy beenged minket az öltözőjükbe, vagy a gyerek ott fogja összecsurgatni magát a cipők között.

beengedett :D

amúgy mindenféle épületet igénybe vettünk már, igaz nem pisi, hanem kaki miatt. ugye van olyan időszak, hogy az is jön, max percekre tudja tartani a gyerek.

belvárosban szaladtunk már be iskolába, polgármesteri hivatalba, földhivatalba, orvosi rendelőbe, szállodába, műv.házba... sehonnan nem dobtak ki.

2017. jún. 21. 08:26
 12/17 anonim ***** válasza:

Ez attól függ, pontosan hol vagyunk.

Ha van a közelben mondjuk étkezde, akkor inkább veszek ott egy vizet, üdítőt, hamburgert, de legalább pisiljen wc-n a gyerek. Ha nincs, akkor ha van a közelben egyéb bolt, akkor nagy szabadkozások közben megkérdezem (volt már ilyen, hogy én kísértem öcsémet 13 éves koromban, és rájött volna a hasmenés... bementem a legközelebbi ruhaboltba, és megkérdeztem, lehet-e... közben vásároltam is vmit, mert úgy illik...)... ha az sincs, akkor a végső megoldás a legfélreesőbb hely... ha a villanyoszlop az, akkor az.

2017. jún. 21. 10:50
 13/17 anonim ***** válasza:
37%

Nem értem, manapság lettek ennyire természetellenesek az emberek, vagy többnyire nagyvárosiak ódzkodnak a kisgyermekek pisiltetésétől...? Több ilyen hozzászólást olvasok ilyen kérdéseknél, hogy "micsoda dolog utcán"...

Na de két évessel...? Mégis mi gond evvel...?

2017. jún. 21. 22:02
 14/17 anonim ***** válasza:
...Legalábbis a másik kérdésnél két évesről van szó, azon is csodálkoznak. Pedig 8 évestől se problémás, persze ha már iskolás, akkor minél félreesőbb helyen pisiljen nyilvánosan. Ennyi. Nem látok kulturálatlanságot ebben. Akár felnőtt férfi is pisilhet a szabadban, ha eléggé el tud vonulni, félreeső helyre, pl város széle, stb.
2017. jún. 21. 22:04
 15/17 anonim ***** válasza:
17%
13. Városban más, mint vidéken, falun. Falun simán lehet a közelben találni zöldterületet, ott kevésbé szaglik a húgy (ellentétben azzal, ha az utcán a falra vagy a villanyoszlophoz megy a pisi), el lehet vonulni. Persze utcán pisiltetésnél is lehet diszkrétebb helyet választani, de én azt vettem észre, hogy azért ott is, ha az ember akar, a legtöbb helyen be tud menni boltba, és aki az utcán pisiltet, az úgy is pisiltet (nem vonul el, fiúknál közszemlére van téve a szerszám, nem számít, hova, csak folyjon)... hát nem tudom... felnőtt ember hugyozását sem nézem szívesen premierplánban, egy gyereké miért lenne szebb látvány? Csak mert cuki?
2017. jún. 22. 09:52
 16/17 anonim ***** válasza:

2,5eves kisfiam van,most tanulja a szobatisztasztasagot ami azt jelenti,hogy van olyan,hogy idoben szol van olyan amikor mar a pisike ,pisike resznel.becsorog...igy ahol vagyok megpisiltetem.(persze nem.az ut kozepere)

Ha meg kene varnia mig bemegyek egy boltba ossze-vissza pisipne magat :/

2017. jún. 22. 12:21
 17/17 anonim ***** válasza:

Előző előtti, kitértem arra, hogy nem nagyvárosra gondolok. Nagyvárosban persze, hogy problémás, a betondzsungelben. Bár egy nagyvárosban is akadnak itt-ott zöld területek:

https://www.youtube.com/watch?v=6tT6pSz4RTU

Neked mi cuki egyébként? A fütyülője, vagy a gyerek? :D Kissé félreérthetően fogalmaztál. ;)

2017. jún. 22. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!