Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Két éves kisgyerek mindennel...

Két éves kisgyerek mindennel kormányosat játszik. Hol tudnánk neki budapesten venni játékkormányt és milyet tudtok?

Figyelt kérdés
2017. jún. 20. 13:34
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
kosz a kioktatast. ket napja keresek, kb 15 jatekboltban voltam, amik egy reszenel le is elenoriztem elozoleg az intenrezen hogy elvileg van, megse talaltam semmit. hála..
2017. jún. 20. 20:55
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem veszel neki kormányos bilit? Hasznos is, és kormányozhat rajta amennyit akar. Sőt le is lehet róla venni, és akkor mászkálhat is vele. Van rajta duda is.
2017. jún. 20. 21:29
 13/18 anonim ***** válasza:
53%

Akkor Menj el a 11. Kerületi Regióba. Ha ott nincs, akkor Sehol sincs.

Ja, és kérd az eladó segítségét bátran...

2017. jún. 20. 21:33
 14/18 A kérdező kommentje:

mi a jo budos francnak kell ezt a stilust nyomatni azt nem ertem.

koszi a bilis tippet, megnezem mi ez.

2017. jún. 20. 23:28
 15/18 anonim ***** válasza:
53%

"mi a jo budos francnak kell ezt a stilust nyomatni azt nem ertem. "

Azért, mert ez nem egy kirívóan különleges játék.

És kicsit furcsa, hogy Bp-en 15 játékboltban nem találtál... Hacsak nem ilyen 2 nm-es boltokban jártál.

Azért is írtam a 11. kerületi Regiót, mert az központi áruház, hatalmas, és ott minden van. Az eladók meg segítenek, mert olyan nagy, hogy ha céltudatosan mész, nehéz megtalálni amit keresel.

2017. jún. 21. 08:19
 16/18 anonim ***** válasza:

Ez az a bili. Nem tudom,árban máshol milyen, csak a képet mutatom.

[link]

2017. jún. 21. 09:45
 17/18 A kérdező kommentje:
hatpedig nem talaltam. de ha total bena vagyok akkor se kene bunkozni. vagy akkor szabad?
2017. jún. 23. 12:17
 18/18 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező, a te stílusod a penetráns itt egyedül. Semmit sem csinálsz, mint leugatod a válaszadókat.
2017. jún. 23. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!