Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Segítség! 3 éves kisfiam nem...

Segítség! 3 éves kisfiam nem tud pisilni?

Figyelt kérdés
3 éves kisfiam tegnap este óta nem tud pisilni,pedig már nagyon nagyon kell neki.Ma reggel ment pisilni,de sírva fakadt,hogy csak pár csepp jött,pedig neki nagyon kell.Gondoltam biztos azért mert erősen megfogta a fütyijét,odamentem,megfogtam a kis gatyóját alul,de így sem jött.Már mindent megtettem ,fürdés,az udvarra a fához is kimentünk,hátha ott,de semmi.Hogy tudna pisilni?Már nagyon sajnálom szegényt,most is szenved,de most sem jön.Hétfőn 1-től van orvos mindenkképpen megyünk oda.De mondjatok valamit,hogy tudna,mert már nagyon kínlódik.

2017. jún. 19. 11:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nagyon furcsa... igyon sokat... így is tökre pisilnie kellett, csak nem bírta kipisilni... Na de szerencse, hogy megoldódott.
2017. jún. 19. 14:54
 12/16 anonim ***** válasza:
8%
Atya Isten!3 éves gyereket utcán pisiltetni!Nem szobatiszta még?Nem hiszem el,hogy nem bírta volna ki a hazautat!
2017. jún. 20. 15:31
 13/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Nem képzeld nem bírta volna ki a hazautat márt már nagyon kellet neki!Szerinted ha nem állok meg mi lett volna?Hát bepisilt volna szegény!Az jobb lett volna ha tiszta pisis nadrágba lett volna míg hazaérünk?Meg hát egyébként is az egész autó tiszta pisis lett volna,mert hát sokat pisilt!Az tényleg jobb lett volna?Komolyan kérdezem!?Szerintem az jobb volt,hogy az autónk mellet könnyebbült meg,egyébként meg örültem neki,hogy pisilt,nem hogy még visszatartatni vele!Úgy látszik nincs gyereked,nem tudod,hogy mi ez,nem érsz rá azon gondolkodni,hogy hol van wc!De hát nem vagyunk egyformák...
2017. jún. 20. 15:42
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Kamugyanús kérdés. 3 kisfiú este óta nem tud pisilni, de anyuka cdsak délben viszi orvoshoz. A doki ahelyett hogy megkatéterezné, vizet ad neki, miközben a félnapos pisi meg ott rohad szegény kisgyerek hasában. Anyuka leírása pisilő kisfiáról egy pedofil perverz oldalon is megállná a helyét. És az autóját félti, hogy jajj ne mán pisis legyen! Hülye kamu.
2017. jún. 20. 22:29
 15/16 anonim ***** válasza:
3 éves, bocs elírtam
2017. jún. 20. 22:29
 16/16 anonim ***** válasza:

Felnőttel, és gyerekkel is előfordul ilyen néha, lelki okokból. Tehát nem csak szervi okból fordul elő ilyen.

A lelki ok általában ilyenkor vagy az érzelmi biztonság megingásával kapcsolatos (hogy vizelési inger van,

de nem sikerül vizelni egy ideig), vagy pedig (valószínűbben) az illető életterében változott meg a felállás, pl valaki bekerült oda, aki nem kívánatos az illető számára, stb.

(Birtokféltés. Ősi ösztön a vizeléssel való területkijelölés, az emlős állatoknál máig fennálló ösztön, de tudatalatt az embernél is összefügg a vizeletszabályozással.)

Lehet tehát a kisgyermek gondja, de lehet a kisgyermek édesanyjának ilyen gondja, kb 10 éves korig hajlamosak a gyerekek átvenni ösztönösen az anyjuk tudatos pszichés, valamint tudatalatti problémáit.

2017. jún. 21. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!