Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Piál az ovónő! Ti mit tennétek...

Piál az ovónő! Ti mit tennétek és hogyan?

Figyelt kérdés
Nincs berúgva,de ha elmegy az emberek mellett érezni lehet rajta hogy ivott.Ez már többször is előfordúlt. A gyerekekkel "bunkó". Pont mint aki már "kiégett". Pedig legalább még 10 év van vissza neki a szakmából ha csak nem történik vmi. Vélemnyeket várok. Köszönöm.
2010. máj. 18. 14:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Nem tudsz összefogni más szülőkkel?

Tényleg ird majd meg mire jutottatok.

Minden jót Nektek!

2010. máj. 19. 18:44
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Sajnos továbbra se tudom mi a helyes megoldás. Abban biztos vagyok ha a gyerekem egyszer is panaszt tesz rá elborul az agyam és lépni fogok. Más szülő is észre vette már,a pia szagot de senki se mer lépni,mert ha "csak" fegyelmit kap továbbra is a helyén marad,és akkor az illető gyereke issza meg a levét. Igen jön a válasz hogy oviváltás... no de ha a gyerek imád oda járni mert ezen az ovónőn kivül mindent imád... akkor mi lesz. Ennek se tenném ki a gyerekem. Marad az hogy naponta faggatom a fiam és "eszmecserét"tartok a többi szülővel. Bármi fejlemény van megírom. Még egyszer nagyon köszönöm a válaszokat!!!!
2010. máj. 19. 22:39
 13/14 anonim ***** válasza:
Ne haragudj meg, de elég töketlen szülői közösség lehettek akkor. Ha már több szülőnek feltűnt, akkor talán lépni kéne még mielőtt bármi baj történne. Nem hiszem el, hogy ha kollektív felléptek az óvónő ellen, akkor minden egyes gyereken megtorolja.
2010. máj. 20. 15:02
 14/14 A kérdező kommentje:
Pontosan ez a véleményem nekem is a szülői közösségről. Részletekbe nem mennék bele... Több szülő mondta miközben puhatolóztam hogy: az ő gyerekének kell ez a féle szigor és hangnem amit ez az ovónő művel.... na most az ilyen szülővel hogy fogjak össze???
2010. máj. 21. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!