Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Piál az ovónő! Ti mit tennétek...

Piál az ovónő! Ti mit tennétek és hogyan?

Figyelt kérdés
Nincs berúgva,de ha elmegy az emberek mellett érezni lehet rajta hogy ivott.Ez már többször is előfordúlt. A gyerekekkel "bunkó". Pont mint aki már "kiégett". Pedig legalább még 10 év van vissza neki a szakmából ha csak nem történik vmi. Vélemnyeket várok. Köszönöm.
2010. máj. 18. 14:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Az önkormányzatnál jelentsétek be.
2010. máj. 18. 14:16
 2/14 anonim ***** válasza:
57%
Meg kell szondáztatni.
2010. máj. 18. 14:18
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

simán bejelenteném az önkrományzatnál

még a végén baja lesz valameliyk gyereknek a piás tyúk miatt!

2010. máj. 18. 14:19
 4/14 A kérdező kommentje:
Már én is gondoltam a bejelentésre. No de ha épp olyan napon mennek ki amikor "tiszta". Ki garantálja hogy titokban maradok? Végén még ő jelenthet fel rágalmazásért és hitelrontásért. De már több alkalommal is amikor elment mellettem feltünk hogy uh... ez ivott... Vendéglátásban dolgoztam,tudom milyen ha ivott vki.Főleg hogy milyen szaga van. Főleg a leheletének. Nem mellékesen ezek meg ugy védik egymás seggét hogy az hihetetlen:(
2010. máj. 18. 14:24
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Az nem lehet véletlenül, hogy súlyos cukorbeteg? Volt amikor apumat is megállították a rendőrök és megszondáztatták, mert úgy érezték ivott. Persze a szonda nem mutatta ki, ezért elvitték vérvételre. Persze ott sem mutatott ittasságot az eredmény. Egyszerűen cukorbeteg. Én azért körbekérdeznék először, beszélnék az óvodavezetővel, persze óvatosan felvezetve. Nehogy a végén te kerülj ki belőle rosszul.
2010. máj. 18. 14:59
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is a cukorbetegséget akartam írni. Jellegzetes acetonszagú (amit könnyen össze lehet téveszteni a piával) lehelet, a spiccességre jellemző zavartságtól a részeg dezorientáltságig mindenféle lehet a tünete.

Mindenképpen próbáld kideríteni, hogy nem betegség van, hanem pia. Szerintem a vezetőnővel le kéne ülnöd beszélgetni és ott elővezetni a dolgot.

2010. máj. 18. 15:05
 7/14 A kérdező kommentje:

Soha nem viselkedett zavartan,és hasonló. Ő csak szimplán a kiabálós ovónéni a gyerekek elmondása alapján. Ezt már mi is tapasztaltuk. Szerencsére nem értek a cukorbetegséghez és tüneteihez,de a tegnapi kiránduláson láttam hogy sima cukorral issza a kávét tehát nem édesítő és nem szaharin... ugy tudom de lehet nem pontosan hogy aki cukorbeteg az kerüli a cukrot.

Ami miatt viszont bosszantani kezdett a dolog hogy a mellettem levő ülésre ült és rendesen a piaszag csapott meg. Ez már többedszerre fordult elő.

2010. máj. 18. 15:14
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, jól tudod, a cukrosok kerülik a cukrot. De honnan tudod, hogy egyáltalán diagnosztizálták-e már a cukorbetegséget?

Ha pedig ilyen a viselkedése, mindenképpen beszélj a vezetővel és akkor a piaszag is napirendre kerülhet.

2010. máj. 18. 15:28
 9/14 A kérdező kommentje:

Mivel ő a tagintézmény vezetője biztosra veszem hogy előbb ér oda az infó mint az hogy "készülnek ellene " vmire. Nagyon necces ez a szitu és gőzöm sincs hogyan lépjek és mit.

Én nem akarom mindenképpen eltávolítani a posztjárol nekem az is elég ha elfogadhatóan viselkedik a gyerekekkel. Annál is inkább mivel a nagyobbik még 2 évig jár oda a kicsi meg 2 év és szintén a kezei közé kerül.

2010. máj. 19. 10:51
 10/14 anonim ***** válasza:
Magas cukor (nálam legalábbis) iszonyat aggressziót okoz. Ha még nem diagnosztizált akkor mindent megmagyaráz. De úgy gondolom előbbre való a gyermekeink érdekei, minthogy a nevem becsben maradjon. Ha nem feljelented, vagy ilyesmi, akkor nem lehet belőle problémád. Egyébként a óvodáknak is van ilyen (felügyeleti szervük) akihez lehet fordulni. Én megpróbálnám. Vagy ha kiakarod kerülni hogy belekeveredj. Valakit keress aki helyetted elintézi. Pl: barátnő, szülő stb. Bement egyszer szétnézni mert a sajátját oda akarja iratni (viszont akkor a te gyereked neve se kerüljön bele. stb... Kiváncsi vagyok!! ird meg mi történt!
2010. máj. 19. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!