Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Oviba szülinapkor mit szoktato...

Oviba szülinapkor mit szoktatok bevinni és fejenként mennyit? 26 fős csoportba (+2 óvónő) mit és mennyit vinnétek, ami anyagilag nem vág a földhöz?

Figyelt kérdés

71 ezrünk van havonta,hitelek és most még a páromat is fél milkóra büntették... iszonyat kakiban vagyunk,de szeretném,ha a kislányom ebből a lehető legkevesebbet venne észre.... meg hát hogy nézne ki,hogy más visz,mi meg nem?

A válaszokat előre is köszönöm!!

2011. febr. 10. 15:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
2-3 szem keksz bőven megfelel. (nálunk ennyivel oldja meg mindenki)
2011. febr. 10. 15:19
 2/11 anonim ***** válasza:
Készíts kókuszgolyót, keksztekercset, vagy vegyél egy vegyes sós ropogtatni valót. Nálunk régen megengedték a tortát, most már csak dobozos süteményt. A lányom a suliba egyik nap sütit vitt, 2 db jutott belőle mindenkinek.
2011. febr. 10. 15:21
 3/11 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Aprósüteményre gondolj, LIDL-ben vettük, csokis. Esetleg süss csokis tallért.

[link]

2011. febr. 10. 15:22
 4/11 anonim ***** válasza:
Gyümölcsöt. 1-1 szem elég, házi szörp.
2011. febr. 10. 15:22
 5/11 A kérdező kommentje:
Tehát ha pl fejenként pl 1-1 szem cukrot kapnak majd és mondjuk 1-1 vaniliás karikát,akkor az úgy elég?
2011. febr. 10. 15:23
 6/11 anonim ***** válasza:
2011. febr. 10. 15:24
 7/11 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a linket! Jól néz ki :) Ebből a banános csokis bonbonból fejenként 1 elég? Ebből kb mennyi jön ki?

Mint már írtam,igen szűkös a keret...

2011. febr. 10. 15:27
 8/11 anonim ***** válasza:

A linket csak bemásoltam, régebben találtam.

Igen, kettő db elég szerintem. Próbálok még valamit keresni, gondolkodni, ami olcsó.

2011. febr. 10. 15:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Van muffinsütő formád?
2011. febr. 10. 15:34
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem muszáj muffin sütő forma. Nagyitól/szomszéd nénitől kérj kosárka sütőt ha van neki. Bele a muffin papír és már mehet is a tészta bele. Még a sima is baromi olcsóra jön ki és szapora. Akár 1 darabbal is jóllaknak a gyerekek, mert nagy.

Ha a közepébe teszel pici lekvárt (hitlerszalonna vegyes gyümölcsös) meg isteni finom lesz.

2011. febr. 10. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!