Hány fős csoportba jár a gyermeked az oviban? Hány főig lenne ideális?
szia
egyelőre bölcsis a lányom. Itt 25en vannak a nagycsoportosok. Én ezt sokallom. Ezért olyan ovit választottunk, ahol kis létszámú csoportok vannak max. 15 fő
Most jeleztek vissza 12 gyerek lesz a csoportban. Én ezt tartom jobbnak, hiszen sokkal több figyelem jut egy gyerekre mint egy 25 fős csoportban.
33-an vannak :-O,iszonyatosan leterhelt a személyzet!
Nem is várhatom reálisan,hogy folyton felelőséggel oda tudjanak figyelni nagyon mozgékony kisfiamra.
Minden nap aggódom.
szia,
nekünk sikerült egy jó magán ovit találnunk, ahol 10 gyerek van vegyes korosztályban. szerb nyelvű az oktatás, ezért döntöttünk a magán mellett, hogy tanulja, mire az oviba megy ne legyen gond a nyelvvel!! nagyon meg vagyunk elégedve, rohamosan fejlődik a gyerek nyelv tudása!! az óvodában már 20-25 fős csoportban lesznek, ráadásul az Ő korosztálya baba hullás volt keményen :) nem tudom... biztosan nehéz a gondozóknak is, de mi szülők pedig a legjobbat szeretnénk a gyermekeinknek...
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!