Ti mennyire tartjátok fontosnak az alapos orvosi vizsgálatot fiúknál?
Figyelt kérdés
2017. jún. 5. 09:47
2/5 A kérdező kommentje:
Fiúknál nézik néha a heréket és a fitymát is, ezt mennyire tartjátok fontosnak iskolai vizsgálatnál?
2017. jún. 5. 09:51
3/5 anonim válasza:
Iskolai vizsgálatnál ne nézegessenek a gyerek alsóneműjébe, nemtől függetlenül. Régen rossz, ha iskolás korig nem merül fel az esetleges gond.
4/5 anonim válasza:
Én nagyon fontosnak tartom. Gond bármikor kialakulhat!
Csak ezt valóban nem az iskolában kéne ahol a szülő nincs jelen és hármasával mennek a gyerekek be a vizsgálóba, meg egymáson röhöghetnek. Én a szülőket kötelezném, hogy mondjuk 6 és 12 éves korban vigyék el a gyereket szakorvoshoz, a leletet meg mutassák be.
5/5 anonim válasza:
Pár hete vett részt a fiam egy ilyen iskolai szűrővizsgálaton, ahol belenéztek az alsóneműbe. Mondta, hogy semmi gond nem volt, egyesével hívták be őket, és senki nem hallott-látott a másikról semmit. Annyira jelentéktelen volt, hogy szerintem meg sem említette volna, ha nem találok egy beutalót az üzenőfüzetbe és nem kérdezek rá. A kérdésre válaszolva, én fontosnak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!