Alapos orvosi vizsgálat?
Nem tudom hàny topikot olvastál erről kedves Kérdező, pedig vannak olyan topikok, amelyekben nemcsak az itteni szószólók írják le ugyanazt a szöveget, amit e témában szoktak, hanem mások is, akik viszont hasznosnak ítélik az ilyen kivizsgálások elvégzését. Én is pl.
Engem a suliban elég alaposan vizsgáltak meg, odalent is, de pl. a háziorvosom ilyesmit nem vizsgál alapból. Rendszeresen végzek önvizsgálatot, ha pedig lehetőség adódik, eljárok szűrésekre, beleértve az urológiai szűrést is. És te?
Én nem tartom rendben,akarmelyik orvos és akarmilyen körülmények nem megfelelő nekem,akiket ismerek ugyanezt vallják.Ez akkor jó ha magad dönthetsz erről,válaszhatsz orvost és mikor mész el,nem rákényszerítés van.Urológusnál jártam,de magam választottam kihez megyek.
Felvilágosítás hasznosabb lenne,mint a kötelezés,és az hogy az önvizsgálat el legyen magyarázva hogyan helyes,mikre kell figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!