A kislányom velem egyre undokabb, mindent az apjával szeretne?
Figyelt kérdés
Apás, dacos, oké. 3 éves. De ugye ez csak átmeneti....vagy tehettem esetleg valami olyat amivel ezt kiváltottam? Van valami olyan nevelési hiba amiről nem tudok, és ami ezt okozza? pl ma elesett a játszón, az apja vette fel, én meg ott álltam tőle egy meterre, pont wcrol jöttem vissza, erre elkezdett az apja öléből hisztive rám üvölteni hogy menjek onnan. Jó kellemetlen volt a játszó közepén, és nyilván rosszul is esett. És ez csak egy a sok ilyen eset közül. Pedig én vagyok vele örömben bánatban türelemmel, ugyanakkor nincs elkapatva sem, ésszerűen, kovetkezetesen nevelem.2017. jún. 4. 20:03
11/12 anonim válasza:
Szerintem most írtad le a lényeget :) Azért az elég fontos, hogy van egy kishugi. Valószínűleg féltékeny, hisz a kishugi "elvette őt tőled", így neki maradt az apja.
12/12 anonim válasza:
Az egyáltalán nem biztos, hogy ok, hogy a húga már 9 hónapos. Simán lehet, hogy most jutott eddig a dolog, hogy így fejezze ki. Rendszerint a nagyobbak különösen jóba lesznek az apával, ő lesz a mindenük, ha a kicsi megszületik vagy utána nem sokkal, mert érzik, hogy az anyjuknak el kell látnia a kicsit. Tehát simán lehet ez a hátterében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!