Mi vagyunk hülyék, mert a baba/pici gyereket nem nyalogathat házi kedvenc, óvatosan/alig simogathatja meg?
Soha nem gondoltam volna, békés keverék kutyánk enyhén megmorogta a nővérem 2 évesét, mert az rá borult/ölelte. Azonnal ugrottunk, kutyát elküldtük, picit felkaptuk (többen voltunk, mellettünk voltak).
Amíg kisebb volt a gyerek, addig közelről nézhette, megérinteni nem engedtük, hiszen kiszámíthatatlan volt, mikor ért az arcához a pici/vagy ha igen, fogtik a kezet, es utána kézmosás.
Soha nem volt siras/hiszti emiatt. Családban, baráti és ismerősi körben ez mind mind evidens.
Nagy állat vagyok magam is, nem száműznék egy horcsogpt sem a gyerek miatt ha majd lesz. Csak a gyerekszobája az tabu lesz a ciccnek/kutynak stb.
Más videókon mrg a babat nyalogatja a kutya/macska :o utóbbi bármikor karmolhat :o 😱 aranyosak de... Nem tudom... Kedves Szülők, nálatok milyen rend, szabályok vannak e téren?
Igen, te fogalmaztál rosszul: mert szerinted csak steril gyerek van, meg bélférges...
És akinek nem bélférges az ovisa, az máris a "tökéletes anyuka"???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!