Ijedtemben megpofoztam, meddig fog látszani?
Ki akart rohanni az autóútra, én meg hirtelen alig bírtam elkapni és hirtelen kapott tőlem egy nagy pofont, ami annyira bánt, meg az egész jelenet, pláne hogy ma is látszik, piros véraláfutás, hogy elvittem ma orvoshoz, de azt mondta ennél nagyobb baj nincs.
Csak ahogy néztek rám a váróban is a szülők..
20!
Nem kell ahhoz nagyot ütni, hogy veralafutasos legyen: egy kisgyerek bőre sokkal érzékenyebb, mintegy felnőtté. Amikor én anno a gyerekem fenekére csaptam, csak meglepodott, de még se nyikkant, nem fájt neki, hiszen csak egy legyintes volt, mégis lila volt hetekig. De nekem is ilyen csodálatos bőröm van, szinte csak hozzám ér valami és másnapra már lila is,
Ne kérj elnézést, semmi rosszat nem tettél!
Inkább pár napig legyen piros az arca, minthogy szétroncsolva feküdjön egy koporsóban.
Unokaöcsém is rohant már ki az útra, az apjától kapott is a seggére egy nagyot. Kis sírás, aztán ennyi, ezek után nem rohangált ki a teherautó elé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!