Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nemrég valami barom megráncigá...

Nemrég valami barom megráncigálta a földszinti lakásunk redőnyét, hatalmas zajjal járt. Azt hittem szörnyet halok ijedtemben! Hihetetlenül megijedtem, okozhatott nagy bajt?

Figyelt kérdés
Persze épp egyedül voltam itthon. Azóta sem tudok megnyugodni. Ért már valakit hasonló sokk? 23 hetes km.
2009. márc. 27. 20:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én mind2 terhességem alatt folyamatosan ijedeztem mindentől, magamhoz is kaptam ijedtemben. Féltem, hogy majd meglátszik a picin foltként. Mind2 gyermekem foltmentes és csodaszép! De azért fő a nyugalom:)!

Szép szülést Neked!

2009. márc. 27. 20:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én mióta babás vagyok azóta iszonyat ijedős vagyok. Ha csak nem veszem észre, hogy a párom mögémlépett és megfordulok, én úgy megijedek, hogy csak na:D Iszonyat...

De ne aggódj, ettől a babácskának nem lesz baja:)

Boldog babavárást!

29+6 heteske

2009. márc. 27. 20:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
hät en tegnap a hajamat szäritottam,es leesett közben a hajkefem..ugy megijedtem,hogy csak na!de jol vagyunk häla Istennek.viszont anyosom meselte,hogy ugy indult meg az egyik szülese,hogy ejjel valaki összetört az utcän egy üveget,es ö megijedt,es elkezdödött a szüles.persze gondolom ez mär a vege fele volt,de azert csak legyünk ovatosak...minden jot! 29hetes kismami
2009. márc. 27. 21:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Velem két napja történt az éjszaka kellős közepén, hogy a hálószobánk alán lévő kép leesett a falról és hangos csörrenéssel összetört az üveg. Kisebb infarktust kaptam és a szívem nagyon kalimpált még pár percig. A babák szerencsére jól vannak, de akkor ők is megérezték az ijedségemet, mert a történtek után pár perccel nagyon rugdostak. Simogatással sikerült megnyugtatnom őket (és magamat is). :)

Boldog babavárást!

28 hetes ikres kismama

2009. márc. 28. 05:53
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elofordulnak kissebb nagyobb ijedelmek a 9honap soran. Engem szegeny parom ijesztett meg. Nem szandekos volt, csak nagyon hallkan jott a hatam moge, es varatlanul kaptam egy puszit, ugy megijedtem, hogy elsirtam magam.

De volt mikor a kimondottan a baba ijedt meg, es ereztem.

Alltam a parom mellett, O pedig ult a gep elott, es hirtelen kohogot egyet, ereztem ahogy a babam osszerezzen.

2009. márc. 28. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!