Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ijedtemben megpofoztam,...

Ijedtemben megpofoztam, meddig fog látszani?

Figyelt kérdés

Ki akart rohanni az autóútra, én meg hirtelen alig bírtam elkapni és hirtelen kapott tőlem egy nagy pofont, ami annyira bánt, meg az egész jelenet, pláne hogy ma is látszik, piros véraláfutás, hogy elvittem ma orvoshoz, de azt mondta ennél nagyobb baj nincs.

Csak ahogy néztek rám a váróban is a szülők..

2017. máj. 29. 11:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
34%
Az orvosnak kotelessege lenne jelenteni a gyamugy fele a gyermekbantalmazast, en nem lennek nyugodt.
2017. máj. 29. 13:50
 12/24 anonim ***** válasza:
33%
Nem, ne azért kérjen bocsánatot, mert visszarántotta az útról, hanem amiért véresre pofozta!-még csak nem is a fenekére csapott! És miért kell ezért egyáltalán megütni? Visszarántom az út széléről és elmagyarázom neki hogy mi a baj, és miért nem csinálunk ilyet.
2017. máj. 29. 13:51
 13/24 anonim ***** válasza:
46%

Na nehogy már keresztre feszitsétek amiért egyszer megutotte a gyereket mert ideges lett.

Életemben egyszer én is megutottem a lányomat hasonloert. Igaz, én a fenekére csaptam. Nem nagyot, de mivel ritka érzékeny bőrű, hetekig lila volt a helye és látszott a tenyerem nyoma.

2017. máj. 29. 14:05
 14/24 anonim ***** válasza:
64%

Én elhiszem a pánikot, meg hogy rosszabb, ha elüti a kocsi, de AKKORÁT ütni, aminek nemcsak hogy ott marad a nyoma, hanem még ez tartós is, és véraláfutásos lesz, ne haragudj, de a legkevesebbb az, ahogy rád néztek a szülők. Örülj, hogy nem jelentett fel az orvos. A védőnő valószínűleg megtette volna.

Más dolog meglegyinteni, meg más dolog EKKORÁT ütni. Nem vagytok azonos súlycsoport..., és tök mindegy, megérdemelte vagy nem. Ha a férjedtől ekkora pofont kapnál, mert mondjuk bedugva felejtetted a vasalót, mire gondolnál? Arra, hogy bántalmazott, vagy arra, hogy megérdemelted, mert sokkal jobb, mintha leégett volna a ház?!

2017. máj. 29. 14:05
 15/24 anonim ***** válasza:
61%

Utolsonal a pont!

Mas egy hirtelen felindulasbol popsira utes vagy kar megszoritas hogy ne tudjon kirohanni, es mas hogy akkorat lekenek neki hogy orvosnal kotunk ki. En is ahhoz tudnam hasonlitani hogy olyan mint egy bekapcsolva hagyott vasaloert jo nagyot odab.aszna a ferjem, veralafutast okozva, aztan az lenne a valasza hogy azert kaptam hogy inkabb en sirjak, mint hogy nagyobb baj legyen......

2017. máj. 29. 14:12
 16/24 anonim ***** válasza:
56%

Pedig ebben teljesen igaza van a kérdezőnek. Nagyot kapott, de él, nem ütötte el semmi, és ez a lényeg, nem egy véletlenül nagyra sikerült pofon.

Bocsánatot sem kell kérni, hogy nem engedte elüttetni magát. A bántalmazástól pedig ez még messze van.

2017. máj. 29. 15:41
 17/24 anonim ***** válasza:
40%

Undorító, hogy teljes erődből megütöd a gyermeket! És ha valami komolyabb baja lett volna a pici fejének, az agyának?? Remélem te is kapsz majd egy ilyen jellegű pofont egy nálad jóval erősebb férfitól, így rájössz, hogy milyen különbségek vannak pofon és pofon között! Kinek a hibája, hogy a gyermeked nem tudta, hogy nem szabad kifutni a útra?? A tiéd mert nem tanítottad meg rá! Ki futott volna, elütötte volna... Sok a "volna", inkább beszélgess el vele, hogy miért nem szabad azt csinálni! Fizikai bántalmazás nélkül is lehet értelmes gyereket nevelni, kár, hogy nem mindenki képes visszafogni magát és erőszakkal meg agresszióval reagál a gyereke viselkedésére, ami ugye azt tükröz a szülőről jópár dolgot.

Egy gyermekvédelmis

2017. máj. 29. 17:47
 18/24 anonim ***** válasza:
48%

Bantalmazas....hm...hova fajul a vilag.szuleim az iskolaban meg kormost kaptak,otthon meg apai pofont pluszban.vagy epp a tanar vert a fejere ha nem ugy viselkedett.

Meg is lehet nezni azt a korosztalyt,es a mai fiatalokat.akiknel ha a tanar csak a hangjat emeli meg,mar mennek a rendorsegre feljelenteni.

Tudjatok a szuleim is boldogan nottek fel,pedig akkor meg nem szamitott bantalmazasnak egy-ket jokora pofon,vagy epp fozokanallal elveres.ez nevelesnek szamitott.

Nezem a hireket,egy egy gyilkossagert alig kapnak par evet az emberek.ha kutyat ut meg valaki,amirol felvetel keszul az is annyit kap...

Teljesen meg van zavarodva az emberiseg.

Tudjatok mi a nem jogos veres?az amit en kaptam 3 evesen anyamtol.beteg voltam,nagyon beteg.sokszor voltam korhazban,volt,hogy perceken mult az eletem.egyszer rosszul lettem furdes kozben,es sirtam.anyam meg epp szules utani depiben volt,es ugy megverte a fenekem,hogy hetekig lila volt az egesz.

Nem voltam eletveszelyben,vagyis de,de nem a sajat hibam miatt.szerencsere apum hazaert percekkel kesobb,es hideg fejjel tudta,hogy mit kell csinalni.

Megsem vettek el a szuleimtol,es en sem emlekszem ra,nem lettem emiatt lelki beteg.

Ha hasonlo szitut irt volna le a kerdezo,akkor en is azt mondom,hogy ilyet ne,es,hogy bantalmazas.

De ez ami tortent..messze van attol.

2017. máj. 29. 17:53
 19/24 anonim ***** válasza:
52%
Nem, igazad van, ez teljesen normális. Nem is értem, hogy miért nem csinálta újra, mikor sírt a gyerek? Vagy nem is sírt? Akkor meg azért, hátha jól esett neki...
2017. máj. 29. 18:01
 20/24 anonim ***** válasza:
61%
Nem az atyai, anyai pofon a baj. Hanem annak milyensége. Egy kisgyereknek olyat lekeverni hogy másnap is piros, meg véraláfutásos az arca nah az a baj. A sok idióta nem tudom mit nem ért ezen!
2017. máj. 29. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!