Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyiért vigyáznátok szomszéd...

Mennyiért vigyáznátok szomszédotok két gyerekére pár hétig úgy hogy a 2 évesetekkel amúgy is otthon vagytok?

Figyelt kérdés
Tehát a saját 2 éves mellé kellene bevállalni egy 3 és egy 5 évest 3-4 hétig hétköznap 8-tól 4-ig. Közvetlen szomszéd akivel jóban vagytok.
2017. máj. 28. 13:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
21%

1000 óránként plusz kaja és program napi 1500 2 gyerekre. 3 gyerek megterhelő, programoztatni is kell őket, és alig marad majd idegszálad a nap végére. Egy csomó konfliktus lesz.

2 gyereket nem 1000ért szittelnek, hanem kb 2500ért óránként. Csak jól járnak veled.

Ha engedni akarsz nekik, csináld 800as órabérért, de alá ne menj szerintem

2017. máj. 28. 15:55
 12/15 A kérdező kommentje:
Kaját a szülők főznek a gyerekeknek, külön programok nem lesznek mert nem lesz kocsi, max jatszoter.
2017. máj. 28. 17:58
 13/15 anonim ***** válasza:
35%

Két gyerek pluszba, ráadásul ilyen kicsik.... A kicsi pelenkás még? Érthetően beszél, tud egyedül enni, öltözni?

Napi 5000-ért szerintem.

2017. máj. 28. 18:03
 14/15 A kérdező kommentje:

Szobatiszták, a kicsinek öltözésben még kell segíteni, de egyedül eszik, a nagy önálló.

Ja és van udvar is tehát oda ki lehet őket vinni, van hinta stb.

2017. máj. 28. 19:04
 15/15 anonim ***** válasza:
39%

uramatyám, milyen árak vannak... napi 5000?? ismerősnek? szívességért? Agyam eldobom mindjárt...

A visznek kaját az azért nem lesz jó, mert akkor a két másik gyerek nem azt eszi, mind a tied, a másikét akarja, vagy épp mind a tiedét enné, nyilván adsz... szóval én inkább úgy beszélné meg, hogy a kaját is tőlem kapják. Mondjuk legyen a kaja napi 500ft 2 gyerekre 1000, az heti 5000. 4hétre 20e (de közel sincs ennyi, ezt te is tudod).

Nekem az is szempont lenne, hogy mennyit keres a szomszéd. És nem a minél többet keres, annál többet kérek elv miatt. Hanem ha pl. keres 80e-t de kénytelen dolgozni, mert elveszti az állását, akkor inkább természetbeni fizetséget kérnék, persze a kiadásaikat fedezzék, kaja, fagyi, ilyesmi. Pl. majd ő is vigyáz a gyerekemre, lenyírja a férje a füvet nálunk is, ha otthon nyírja, ilyenek. Ha több 100e-ről van szó, akkor a kaján felül heti 15-t kérnék.

DE én a vidéki árakat, viszonyokat ismerem

2017. máj. 28. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!