Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Segítség nélküli anyukák hogy...

Segítség nélküli anyukák hogy bírjátok lelkileg?

Figyelt kérdés
Egyedül nevelem a kicsit.Folyton aggódom h nem fogom bírni,nem csinálom jól vagy ha adódik olyan dolog h nem tudom megoldani.1dül döntök mindenben,nem tudom megbeszélni senkivel h vajon melyik választás jó a gyereknek.Én nem fogom tudni elvinni nyaralni,megvenni a márkás cuccokat és emiatt majd csúfolni fogják.
2017. máj. 27. 16:05
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Nincsenek barátnőid, facebookos csoportok ahova beléphetsz és barátkozhatsz hasonló korú gyereket egyedül nevelőkkel? Akkor már sem lennél teljesen egyedül. Ha meg az anyagiak miatt aggódsz, akkor munka mellett tanulj tovább, végezz el okj-t amivel többet kereshetsz majd.
2017. máj. 27. 16:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Pontosan így érzem magam, mint te :( Állandóan aggódok, hogy egyedül nem fogok tudni mindent megadni neki, hogy mi lesz majd, ha az apjáról kérdez, hogyan fogom elmagyarázni neki, hogy az apja nem akart minket. Az segít csak kicsit, hogy én is apa nélkül nőttem fel, és nem érzem hogy bármiben hiányt szenvedtem volna.
2017. máj. 27. 16:24
 3/10 anonim ***** válasza:
32%

Amiről nem tudod, hogy mi az, az nem is hiányozhat.

2017. máj. 27. 16:26
 4/10 anonim ***** válasza:
3 ez az egy benne a jo
2017. máj. 27. 17:20
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem egész más problémám jön elő. Ha meghalok, egy normális ember sincs a környezetemben, akire nyugodt szívvel hagynám..

Ez borzasztó, néha akaratlanul is becsúsznak ilyen képek, hogy a kiegyensúlyozott klassz életünknek annyi, mert elütött valami kretén autós, ő meg mehet a nem normális rokonokhoz..

A barátaimra sem hagynám, én sem szívesen élnék velük..

Nem szabad meghalnom, mert tönkre megy az élete..

2017. máj. 27. 17:24
 6/10 A kérdező kommentje:
2es,az jó ha nem érezted hiányát,mert akkor talán boldog gyerekkorod volt.van testvéred? 5ös,ez is beszokott villanni.Nehogy történjen velem velem vmi,mert akkor összeomlik minden.
2017. máj. 27. 17:49
 7/10 anonim ***** válasza:
2-es vagyok, van, de nem vagyunk jó viszonyban.
2017. máj. 27. 19:10
 8/10 anonim ***** válasza:

Teljesen megértelek, ugyan ebben a cipőben vagyok, iszonyú nehéz. Az én babám 1 éves, az apja nem igazán látogatja, ha jön, akkor rossz nézni, azt a kínlódást. Mintha bárki kényszerítené, sosem hívom pedig. Csak "nehogy megszólják...". Nem akarom ezt a lányomnak, szeretnék neki mindent megadni.

Én is át szeretném élni, milyen egy igazi család. Hogy a lányom családban nőjön fel. Tudom milyen apa nélkül, de mindig azt akartam, hogy az én lányom apa kis hercegnője legyen.. Hát sajnos nem lesz.. Legalábbis nem a vér szerinti apjáé.

2017. máj. 28. 22:48
 9/10 A kérdező kommentje:

2,5,8

Ti egyedül laktok a kicsivel vagy esetleg szülőknél? Saját lakásban?

Érdekelne hogy havi szinten mennyiből jöttök ki (költségek)?könnyen megéltek-e?

Ha itt nem szeretnétek megírni, priviben is lehet. Köszi

2017. máj. 31. 09:45
 10/10 anonim ***** válasza:

8. vagyok.

Sajnos egyelőre itthon lakunk a szüleimnél.

Kb havi 120 ezer a pénz amit kapok (GYED, családi, és gyerektartás), és emellett, amit itthonról dolgozom.

2017. jún. 1. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!