Segítség nélküli anyukák hogy bírjátok lelkileg?
Amiről nem tudod, hogy mi az, az nem is hiányozhat.
Nekem egész más problémám jön elő. Ha meghalok, egy normális ember sincs a környezetemben, akire nyugodt szívvel hagynám..
Ez borzasztó, néha akaratlanul is becsúsznak ilyen képek, hogy a kiegyensúlyozott klassz életünknek annyi, mert elütött valami kretén autós, ő meg mehet a nem normális rokonokhoz..
A barátaimra sem hagynám, én sem szívesen élnék velük..
Nem szabad meghalnom, mert tönkre megy az élete..
Teljesen megértelek, ugyan ebben a cipőben vagyok, iszonyú nehéz. Az én babám 1 éves, az apja nem igazán látogatja, ha jön, akkor rossz nézni, azt a kínlódást. Mintha bárki kényszerítené, sosem hívom pedig. Csak "nehogy megszólják...". Nem akarom ezt a lányomnak, szeretnék neki mindent megadni.
Én is át szeretném élni, milyen egy igazi család. Hogy a lányom családban nőjön fel. Tudom milyen apa nélkül, de mindig azt akartam, hogy az én lányom apa kis hercegnője legyen.. Hát sajnos nem lesz.. Legalábbis nem a vér szerinti apjáé.
2,5,8
Ti egyedül laktok a kicsivel vagy esetleg szülőknél? Saját lakásban?
Érdekelne hogy havi szinten mennyiből jöttök ki (költségek)?könnyen megéltek-e?
Ha itt nem szeretnétek megírni, priviben is lehet. Köszi
8. vagyok.
Sajnos egyelőre itthon lakunk a szüleimnél.
Kb havi 120 ezer a pénz amit kapok (GYED, családi, és gyerektartás), és emellett, amit itthonról dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!