Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy hívják azt a kiskocsit...

Hogy hívják azt a kiskocsit amiben a bicikli után lehet húzni a gyerekeket? Hol lehet kapni és kb mennyibe kerül? Megéri? Milyen tapasztalatok vannak?

Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 13:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Bicikli utánfutó/ gyermekszállító utánfutó/ kerékpár utánfutó

Decathlonban 57ezer valahányszáz.

Tapasztalatom nulla, csak leteszteltem magam az internetes keresésben. :o)

2010. máj. 17. 13:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia! Linkelek neked képet, de amúgy teszveszen több is van csak hasraütésből ezt választottam ki. Egyébként bicikli utánfutónak is hívják.

Akartam ilyet venni, de sehol sem ajánlották, két dolog miatt. Forgalmas úton közlekedtem volna vele, és mivel teljesen lent van a földön az autósoknak sokkal kevésbé figyelemfelkeltő mint a sima bicikli ülés. Mivel lent van, nehezebben veszik észre az autósok. Másrészt pedig ugyanezért, a kipufogóval van egy szinten,tehát a kipufogó gázokat lélegzik be a gyerekek.

Viszont ha sokat járnánk kirándulni bicajjal, túrázni akkor tuti vennék egyet.

A link : [link]

2010. máj. 17. 13:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. máj. 17. 14:12
 4/5 anonim ***** válasza:

SZia!

Nekem pont olyan van, mint amit a 2. hozzászóló belinkelt. Nagyon jó, nagyon szeretem, igaz mi külföldön használjuk. Tök jó pakolós része van, szerintem könnyebb, mint a hasonló árban lévők. Viszont Magyarországon tuti nem merném használni! Egyrészt az autósok miatt, másrészt a bicikliutak hiánya miatt. Ez a fajta nem rugós, de itt nálunk az nem is baj, de otthon tuti kirázná belőle a gyereket.

2010. máj. 17. 14:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Régebben nagyon szerettem volna ilyet, de azon megfontolásból, amit előttem már leírtak, mégsem vettem. Nagyon praktikus és mondjuk Németországban simán használnám, de itt nálunk túl veszélyes.
2010. máj. 17. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!