Autós ülést keresek 9-36 kg ig. Linkelnétek? Esetleg tapasztalatok is érdekelnek a márkákkal kapcsolatban
Most volt egy espiro 0-25kg ülésünk amit 6 hós korától használt a fiam, de most már kényelmetlennek találom, olyan szeretnénk aminek később levehetőa támlája és csak ülésmagasítóként funkcionál :) ezek ugya a 9-36kg kategóriák.
Kinézetre a NANIA és a BERTONI tetszik, de nem tudom melyik milyen minőség...stb
Írjátok le nektek milyen van, mindenkép ezt a súlykategóriát célzom meg
Én is ilyet keresek, de iszonyt árak vannak, neten pedig nem merek rendelni úgy hogy nem nézem meg előtte. Boltokba elmenni pedig nem nagyon van időm, 22-es csapdája:-)
A Naniát néztem (az a legolcsóbb), de elég gagyinak tűnt, nagyon kemény az ülése, szinte csak a huzat van a műanyagon semmi párna, biztos nem maradna meg benne a fiam. A Bertonit nem tudom milyen.
Anyukáméknak ilyen van, ebben elég jól megül a gyerek, de én most dönthetőt keresek, ez pedig nem az sajnos.
Szia, én szerintem ilyet fogok venni, ugyanilyen van most is, csak 0-18-as kategóriás, és már én sem tudom beletenni a fimat a nagykabátba:-)kényelmetlennek tűnik. viszont, a mostanink tényleg iszonyatosan stabil, én nagyon szeretem, fiam jókat alszik benne, én meg vagyok vele elégedve, kényelmes. Ezért gondoltam, hogy ugyanezt a márkát veszem, mert nem horriblis áron van , de a teszteredményei kitűnőek. Estelg nézd meg:
nekünk ilyen van.fiam nagyon szereti.nem a legpuhább ülés,de nem is kemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!