Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 gyerek mellett dolgozni...

2 gyerek mellett dolgozni vagy 3 gyerek mellett otthon lenni?

Figyelt kérdés

Elsősorban azok válaszát várom, akiknek 3 gyerekük van.

Minden tekintetben érdekelnek a válaszok, kinek hogy alakul, melyik a "jobb" döntés?

2017. máj. 18. 13:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Pénteken el lehet jönni 2 kor. A gyerekbarátot úgy értettem, h nem egy kis cégnél vagyok, vagy egy lelketlen multinál, ahol folyamatosan túloráztatják az embert, 5ig, 6ig, 7ig. Én 4 kor tényleg felállok és hazamegyek.
2017. máj. 20. 08:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Én kettő gyerek mellett sem tudtam visszamenni a munkahelyemre, mert nincs a családban, aki vigyázna a gyerekekre, ha betegek, vagy szünidők alatt. Így csak alkalmi munkáim vannak. Tesóméknak viszont három van, egyéves a pici, ő otthon van velük és azt mondja, nagyon jó döntés volt, mert sokkal nyugodtabb az élete, mint amikor két gyerekkel reggel rohantak, mert neki dolgoznia kellett, aztán délután rohanmi vissza értük suliba, oviba.
2017. máj. 21. 15:44
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekunk 2 van, lesz harmadik is. 1 orat utazunk mindketten, es mindket gyerek feleves kora ota dolgozom.

Lelketlen multinal vagyok kozepvezeto...

A 3.-nal is igy lesz, mindegy hany gyerek van nehez munka mellett,de persze kinek hogy jonb.

Mi megoldjuk,de anyukam példaul otthon maradt velunk.

Mindegy hogy dontesz,ertekes munkat fogsz vegezni igy is ..ugyis...

2017. máj. 22. 06:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!