Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 9 éves gyereknek telefon?

9 éves gyereknek telefon?

Figyelt kérdés

Keresztlányom és szülei kijelentették, hogy a gyereknek telefon KELL születésnapjára, minimum 20 ezer forintot adjak bele. Kérdeztem, hogy miért kell ennyi, mondták, hogy okostelefont néztek ki neki, 50ezer ft-ba kerül.

Vitába szálltam velük, hogy szerintem ez teljesen felesleges. Most be vannak sértődve, hogy sajnálom a saját keresztlányomtól a pénzt. Nem erről van szó, hanem, hogy felesleges pénzkidobás.

Mi a véleményetek erről?

2017. máj. 10. 12:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem sem azzal van a baj, hogy 9 évesen telefont akarnak a kislánynak, hanem azzal, ahogyan ezt előadták neked.

Az én keresztlányom 8 éves, még drágább is a telefonja, mint 50ezer, de! lecserélt készüléket kapott meg.

Neki is a suli miatt van, de nem lett függő. Ezt azért lehet szabályozni.

Mobilnete nincs, wifiről tudja használni, mivel külön él az apukája, így vele viberen szokott üzengetni néha. Ez mellett még fotózásra használja, és ennyi.

Az, hogy ki mennyit szán a telefonra magánügy, lehet 200ezres is, de akkor oldják meg ők. Személyes véleményem szerint még egy felnőttnek sem szükségeltetik több százezres készülék, de ez megint csak egyéni.

2017. máj. 10. 17:25
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Felesleges neki a telefon,

felesleges neki az okostelefon,

felesleges neki a drága okostelefon.

2017. máj. 11. 13:50
 13/13 anonim válasza:
Okosat semmiképen se, sima gombosat. Mondjuk nem egy nagy összeg, de például ajánlok egy Cat B25 telefont
2017. máj. 11. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!