9 éves gyereknek telefon?
Keresztlányom és szülei kijelentették, hogy a gyereknek telefon KELL születésnapjára, minimum 20 ezer forintot adjak bele. Kérdeztem, hogy miért kell ennyi, mondták, hogy okostelefont néztek ki neki, 50ezer ft-ba kerül.
Vitába szálltam velük, hogy szerintem ez teljesen felesleges. Most be vannak sértődve, hogy sajnálom a saját keresztlányomtól a pénzt. Nem erről van szó, hanem, hogy felesleges pénzkidobás.
Mi a véleményetek erről?
9 évesemnek is van de az amit a nagy tesótól örökölt, kettő tokkal együtt. Szokta használni ha kirándulni megyünk fotózgat, meg sokszor otthon is. Kutyákról sorozatok vannak :)
De amit tőled kértek kicsit sok ráadásul ennyi pénzért.. ha nem akarsz ne adj bele pénzt. Sok egy kisgyereknek 50 ezres telefon
Okostelefont ne, mert függő lesz (ez 100%)
Sima gombosat, hogy tudjon telefonálni, meg esetleg zenéthalgatni.
szerintem is túlzás..! de amin mégjobban kiakadtam,hogy meg is szabták hogy adj bele 20.000..! ez pofátlanság szerintem!
az enyém is 9 éves,és persze ö is nyaggat a telefonért.de még nem kap,ha mégis akkor sem okostelefont
Azért nem kicsit pofátlanok, hogy ezt így előadják, hogy te adj bele 20 ezret, és ha nem, akkor smucig vagy. Ezért a hozzáállásért én egy kanyit nem adnék, és vennék a kislánynak, amit gondolok. Véleményem szerint a szülők dolga megvenni a gyereknek, amire (szerintük) szüksége van, és nem más rokoné. Ha a rokonok felajánlják, hogy adnak bele, az rendben van, de ezt követelni nagyon gáz.
Egyébként egyetértek az előttem szólókkal, oké, legyen telefonja, de teljesen fölösleges okosteló 50 ezerért. Ha az okoshoz ragaszkodnak is, vegyenek tizenpárezerért valami alap készüléket és kész (bár én személy szerint mobilnetet akkor se fizetnék rá).
Itt nem az a gond, hogy okostelefont vesznek a 9 évesnek.
Hanem az, hogy közlik, adj bele 20ezret.
Milyen alkalom lesz, hogy ilyen sokat kellene költeni rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!