Gyereknek 30 ezerig kijelzős okosóra? Ami a Samsung Galaxy Grand Primmel kompatibilis
Szia!
Miért ne vehetne neki, semmi gond nincs azzal. Sportol, jól tanul, megérdemli.
Én a helyedben nem okosórát vennék, mert a jelenlegi formájukban valóban nem sokat érnek. Azt tudják mutatni amit a telefonon is megnéz a gyerek. Mutatja az SMS-t, rezeg ha hívnak stb. Szerintem felesleges, úgyis a telefon is a kezében van állandóan.
Lenne az Apple órája ami azért ugye komolyabb, viszont árban brutális, valamint az akksija 1 napot bír.
Ha már sportol a srác én a helyedben fitnesz trackert vennék neki, pl fitbit surge. Egy hetes akksi, pulzust mér folyamatosan, érintőképernyős, SMS-t jelez, zizeg ha hívnak és még sok sok más.
Szerintem nagyon jó választás lenne neki.
Az 1. válaszoló vagyok
Én is 13 éves vagyok jó tanuló,sportolok is és én tudom h nekem se lenne szükségem rá.Elegem van az elkényeztettet velem egykorúakból akinek apuci meg anyuci megveszi a legújabb drága hülyeséget és azzal menőzik a suliba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!