Boltban állat módjára kiabáló és rohangáló gyerekek?
Tegnapi friss élmény. Anyuka előbb még kiabált a három lurkóra, fenyegette őket eredménytelenül, aztán már nem is zavartatta magát, pedig abban a nagy üzletben mindenki őket nézte.
Ez tényleg elkerülhetetlen lenne? Láttam már anyukákat normális, viselkedni tudó gyerekekkel vásárolni, lehetséges mégis, hogy a szülő nem tud mit tenni?
Kicsit megijedtem most, a sajátom még csak úton van.
Ti mit gondoltok ilyenkor? A gyerekek ránézésre 3, 5, 5 évesek lehettek.
Köszönöm az eddigi válaszotokat. Szerintem sem megoldás a kiabálás, a nevelés célravezető, de mivel nincs még gyerekem, jól jön más véleménye.
Én pl elég szigorúan lettem nevelve, mégis volt egy eset, amikor bár kaptam csokoládét, lesöpörtem egy polcot, valószínűleg hisztiből, nem emlékszem rá. Akkor kikaptam, kivételes eset volt, és azóta olyan voltam, mint a kisangyal a boltban.
De ez egyedi eset, az említett három gyereket is veréssel fenyegette az anyja, de ott nem hallották meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!