Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mekkora szerepe van a nevelésn...

Mekkora szerepe van a nevelésnek abban, hogy milyen a testvérek közötti viszony?

Figyelt kérdés
Illetve mitől függ, hogy jó vagy rossz viszonyban vannak/lesznek?
2017. máj. 8. 10:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kérdező, pedig láttam olyan kommentet itt gyakorin :).

Amúgy meg biztos van olyan, aki beképzeli. Az én esetemben speciel kívülállók is látták, érzékelték (de ilyen random boltosnéni is, nemcsak az én haverom meg az én mittudoménkicsodám).

2017. máj. 8. 13:56
 12/13 anonim ***** válasza:

Nagy szerepe van, nálunk a szüleim egy életre tönkretették az egészet azzal, hogy mindig nekem kellett engedni (és mindig csak engem szidtak le), mert én voltam az "okos nagy", pedig igenis kicsi voltam még ehhez nagyon sokáig.

Sajnos ezt nem lehet jóvátenni. Megvagyunk, de soha nem lesz az igazi.

2017. máj. 8. 15:54
 13/13 anonim ***** válasza:
#9. Sztem akivel tényleg kivételeznek a szörnyen nehezen veszi észre és még kevésbé ismeri el mások előtt!!
2020. dec. 8. 05:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!