A lassan 2,5 éves, állatimádó kislányomnak keresek olyan lehetőséget/programot Budapesten, ahol állatok közelében lehet. Tudtok ilyet?
Nagyon gyengéden bánik az állatokkal. Finoman simogatja őket, leguggol melléjük, él-hal értük. Természetesen a kutyák a sztárok, de a minap cirkusz mellett autóztunk el, ahol kint legeltek a tevék. Majd kiugrott a bőréből örömében. Azóta azt mondogatja, hogy "gyönyörűek a puputevék". Nagyon szeretném rendszeresen elvinni állatok közé. Van ötletetek? A menhelyek kiadják a szelídebb kutyákat egy-egy sétára, jól tudom? Sajnos, még nincs lehetőségünk saját állatot tartani, mihelyst családi házba költözünk, bővülünk egy kutyus családtaggal. Nekem 13 évig volt kutyám, tudom, mivel jár.
Minden segítséget megköszönök.
Legyen hörcsögötök.Azt lehet simizni és nagyon aranyos.Csak kislány legyen mert a fiú néha harap.De csak a fiú.(tapasztalat)
Ha nagyobb lesz akkor mehet állat kerti táborba.Nagyon jó,az egyik ismerősöm gyereke már 6-szor volt annyira szereti.
Zoo Cafe.Nagyon jó egy csomó állat van ott.Lehet simizni egy csomót.Macska is van meg ilyen "szőrős",simizhető de vannak hüllők is.Majd 1-2 év múlva akár szülinapja is lehetne ott.Azt nagyon jó mert beszélnek is egy keveset az állatokról majd mindenki megsimogathatja és a madár a válladra is ülhet.Nagyon ajánlom🙂
Zoo cafe-ra még egy szavazat. KÉtszer voltunk , tényleg szuper. Van cica, süni, kaméleon, nyuszi, tengerimalac stb. Odaviszik az asztalotokhoz az állatokat, simogathatja őket kedvére.
Még ajánlom (bár nem Bp) a Fertőzug állatsimogatót, ott majdnem minden állatot lehet simogatni sokan szabadon vannak.
Köszi a tippeket! A Zoo Café-t megnéztem a neten, nagyon jó helynek tűnik, köszi az ötletet. A menhelyeket holnap felhívom, megkérdezem, milyen állatsimogatós lehetőség van náluk.
Egyébként a hörcsögök nem büdösek? Milyen felkészültséget igényel a hörcsögtartás? Ilyenekre gondolok, hogy terrárium, abba valami, amiben a hörcsögök vannak. A hörcsögöket tényleg lehet simogatni? Bocsi a hülye kérdésekért, nem volt még hörcsögöm. És mi a helyzet a tengeri malaccal?
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!