Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális, hogy 9 éves kislányo...

Normális, hogy 9 éves kislányomnak nő a cicije?

Figyelt kérdés
Fél éve azt vettem észre, hogy már emberes izzadság szaga van, most meg ez... azt hittem ez még odébb van.

2016. dec. 8. 17:56
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Igen, normális. Van, aki ennyi idősen menstruál is.
2016. dec. 8. 17:58
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális. Nekem már volt mellem ennyi idősen. Vegyél neki ilyen toppszerű sportmelltartót meg izzadásgálót. És lassan beszélgess el vele a menstruációrólha még nem tetted.
2016. dec. 8. 17:59
 3/10 anonim ***** válasza:
92%

Sajnos normális.

Ne csak abból indulj ki, nálad mikor kezdődött, üthet ebben az apai ág nőtagjaira is, plusz generációsan is hamarabb érnek valamennyivel.

2016. dec. 8. 18:01
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Képben van már..
2016. dec. 8. 18:01
 5/10 anonim ***** válasza:
15%
Kérdezd Matisz papát.
2016. dec. 8. 18:12
 6/10 anonim ***** válasza:
9%

Sportol valamit amúgy?

Akik rendszeresen sportolnak, kicsivel késõbb érnek. Sztem 9 évesen a cici korai.

2016. dec. 8. 18:36
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A rendszeres sport legfeljebb akkor "hátráltat", ha minden nap kétszer edz.

Egyébként normális, ha lassan zajlik a fejlődés.

2016. dec. 8. 18:58
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális. Az izzadásgátlón és a topon kívül annyit tudok még tanácsolni, hogy beszélgess vele róla. Engem sokat szekáltak a suliban mert előbb kezdett el nőni mint a többieknek és nagyobb is volt.
2016. dec. 8. 19:18
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem lesz egyedül, már van aki fél évvel fiatalabb es már neki is nő. Nem sportol rendszeresen, de kellő mennyiséget mozog. Még azért ilyenkor nem látszik, meg ennyi idősen még nem figyelik egymást, az később jön.Ilyenkor, ha csúfolódnak, az másért van..
2016. dec. 8. 19:56
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idosen kezdtem el menstraulni :D es mar boven nott a cicim, mert az osztalytarsaim folyton csufoltak miatta.
2016. dec. 15. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!