Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 eves kislanyomnak szeretnek...

2 eves kislanyomnak szeretnek Legot venni. Kinek melyik valt be? Melyiket erdemes megvenni? 😉👍

Figyelt kérdés
2016. okt. 11. 08:50
 1/9 Vilcsianyuja ***** válasza:
Én azt vettem észre, a Duplo-ban a csajaim sokkal jobban szeretik az állatfigurákat és az emberkéket, mint magát az építést, a kockákkal nem nagyon játszanak. Szóval egy ekkora kislánynak az lehet ideális, amiben sok állatka-emberke van.
2016. okt. 11. 08:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Koszi😉 Letudnad irnia nevet a tieteknek?😊
2016. okt. 11. 08:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Lego Duplo: Kreativ sutemenyek.
2016. okt. 11. 09:01
 4/9 anonim ***** válasza:
48%
Nalunk is a figurak a sztárok:) plusz szeretik a hazikokat is(ami panelekbol epul fel) nevet szerintem nehéz írni,mi pl. Nagy keszleteket szeretünk venni,mert igy sokkal több minden van,igaz igy ritkabban kapnak..masnak a kisebb csomagok jönnek be.
2016. okt. 11. 09:03
 5/9 Vilcsianyuja ***** válasza:
Sajnos amik nekünk vannak, azokat már nem lehet kapni. Állatkórház, cirkusz, állatkert, farm háziállatokkal, ilyesmink van. Vannak kisebb dobozok is, amikben tényleg kifejezetten 2-3 figura van, meg pár kocka. Vagy egy jármű pár figurával. Van pár Disney-hercegnős és egy Micimackós is. Amit most is lehet kapni, azt utoljára a kisfiamnak vettem, erdő-horgászkaland. Neki csak a halacska kell a horgászbottal, meg a tűz, a csajok meg játszhatnak a mókussal, nyuszival, rókával :)
2016. okt. 11. 09:18
 6/9 anonim ***** válasza:
A Lego Duplo-t imádja a 2 éves kisfiam, nagyon sok szett van már neki, így jól variálhatók. Az állatos gondolom minden gyereknek tetszik.
2016. okt. 11. 09:28
 7/9 A kérdező kommentje:
Koazonom mindenkinek a valaszot😘
2016. okt. 11. 10:51
 8/9 anonim ***** válasza:

ilyet vettünk kicsit kisebb kislánynak: [link]

Vagy állatost vennék, azt biztos tetszik neki.

2016. okt. 11. 11:10
 9/9 anonim ***** válasza:
2 éves még lehet hogy pici lesz hozzá...akkor még nem igazán érdekelte a nagyobbik lányomat a lego/duplo. Van most egy Minnie egeres készlet, ha szereti Minnie-t, árban sem olyan vészes, van hozzá egy kis repülőgép is szerintem az aranyos.
2016. okt. 11. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!