Kérdésem: már majdnem hatéves, kreatív, művész lélek, alkotni tudó és szerető, szelídebb típusú kisfiúnak iskolába lépése (óvodai ballagása) alkalmából mit ajándékozzak?
Az en kisfiam pontosan ilyen :)
De nalunk nincs csinnadratta ballagaskor, kis viragcsokor es lufi, utana cukraszda es ott vacsizunk ahol szeretne. Ajandekot azert nem adunk (es nagyszulok sem fognak), mert "elvegezte" az ovodat.........
Köszönöm a válaszaitokat. :)
Én sem vagyok a híve a nagy felhajtásnak ilyen alkalmakkor, de a kisfiú kedves jó barátaim gyermeke, ők egy kicsit másképp látják ezt a kérdést, és "buli" is lesz. Én meg azon vendég leszek, és mivel mégiscsak a kisfiú lesz az "ünnepelt", és ilyen alkalmakra amúgy sem megyek üres kézzel, ezért gondoltam mégiscsak valamilyen (amúgy szerényebb költségvetésű) ajándékra.
Valami nagyon szep igenyes kemenyfedelu mesekonyvet vennek neki amin tanulgathat majd olvasni.
A tolltarto es egyeb sulis dolgok olyanok, hogy tok nagy elmeny a gyereknek amikor kivalaszthatja, ezzel is meghozzuk a kedvet a felelmetes iskolahoz :) En nem vennem el ezt a lehetoseget tole. Ceruza, filctoll, stb. meg ovodast "tartalmazo" haztartasban rengeteg akad itt-ott, nalunk legalabbis eleg sok keszlete van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!