Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem vették fel egy óviba sem,...

Nem vették fel egy óviba sem, van ilyen?

Figyelt kérdés
Budapesten lakunk.Egy kerületen belül van egy állandó illetve egy tartózkodáshely lakcímünk.Múlt héten a kisfiamat beírattam az állandó lakcímhez tartozó óviba.Ott az óvoda vezető megígérte,hogy felveszi a gyereket.Ellenben tegnap előtt telefonált,hogy túl jelentkezés miatt vigyem inkább a másik óviba mert ott biztosan felveszik,amúgy is ahol ténylegesen tartózkodunk oda tartozik a gyerek.Ma bementem a másik óviba ott is elküldtek a túl jelentkezés miatt!Ilyenkor mi a teendő vigyem a gyereket az összes létező kerületi óviba??Ma 1-2 közelben lévő óvit felhívtam mindenhol túl jelentkezés van!!Meg miért vigyem én a gyerekemet kilométerekre ha még oda sem veszik fel ahova tartozik!!?
2010. máj. 14. 14:29
 1/5 anonim ***** válasza:
56%

Én lányomat se veszik fel. Októberben tölti csak a 3-at, így csak annak van itt esélye, aki májusig tölti a 3-at. Szerencsére tesóval vagyok itthon, így nem gáz, de már látom, hogy a kicsivel is szívni fogok, mert ő decemberi.

Ha kell visszamenned dolgozni, akkor először fellebbezz a körzetes oviban, ha tényleg nincs hely, akkor az önkormányzatnál. Barátnőmnek tavaly megkeresték, melyik legközelebbi oviban van még férőhely, ahova be tudja íratni.

2010. máj. 14. 14:34
 2/5 A kérdező kommentje:
A kisfiam betöltötte hétfőn a 3.élet évét.A gyesem megszűnt,nincs semmi jövedelmem.A párom 74000ft-ot keres.A gyereket nincs kire bízni.Szeptembertől munkát szeretnék keresni mert ennyi jövedelem arra sem elég,hogy lassan a rezsinket kifizessük.Ha még óviba sem veszik be akkor,hogy keressek munkát ezt már tényleg nem értem!!!Amúgy köszönöm a segítséged!
2010. máj. 14. 14:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi máshol lakunk,nem pesten de az én kislányomat sem vették fel,túljelentkezés miatt szintén.Ő márciusban volt 3. Egyelőre fellebbeztünk,de kétséges hogy felveszik e. Sajnos mindenhol ez van,évközbe talán lesz esély hogy felveszik ha egy két gyerek úgymond kiesik. Szomorú ez.
2010. máj. 14. 15:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom,hogy ha nem vették fel egyik oviba sem,és a szülők dolgoznak akkor a helyi önkormányzat jegyzőjéhez lehet fordulni!
2010. máj. 14. 15:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat.Ez nem szomorú hanem tragikus ami ebben az országban van!!!
2010. máj. 16. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!