Akinek már visszament az anyukája dolgozni és nem vették
fel oviba ott mi van?
Figyelt kérdés
Azt értem ha olyan gyereket nem vesznek fel aki még otthon volt az anyukájával (bár már ott is gáz, mert anyuka esetleg visszamenne dolgozni), vagy ahol van otthon kicsi tesó, de... azzal mi a helyzet aki már jár mondjuk 1 éve bölcsibe, az anyuka már visszament dolgozni és utána közlik, hogy elutasítva az oviból. Az mit csinál? Feladja a munkáját és visszaül a 3 éves gyerekével a lakásába és kapja a családi pótlékot, mert mást ugye nem?! Merthogy a nagyátlag nem tud 60ezer forintos magánovit fizetni.
Én azt hittem, a bölcsiből "automatikusan" már nyert helye van az oviban a gyereknek. Vagy nem?
És a bölcsiben nem maradhat tovább?
2011. jún. 5. 22:49
2/12 anonim válasza:
Első vagyok, az enyém - ha felveszik a bölcsibe - 2 hónappal a 3. szülinapja előtt kezd járni, és úgy gondoltam, hogy a 4. szülinapja előtt meg simán "átveszi" az ovoda.
2011. jún. 5. 22:49
3/12 anonim válasza:
Nálunk a bölcsibe is minden gyereket felvettek!MÉg azt is, akinek nem megy dolgozni az anyukája (mert mondjuk még nincs hová). Olyan pedig nincs, hogy ne vegyék fel az oviba. Legalábbis nálunk -Szolnokon- .
2011. jún. 5. 22:59
4/12 anonim válasza:
Sajna Budapesten van ilyen:(
2011. jún. 5. 23:03
5/12 anonim válasza:
Így van, van ilyen. Mondjak egy példát? XI. kerület.
Kedves Kérdező! Mást nem tudok mondani, mint fellebbezni ezerrel, írj bele mindent, sőt még annál is többet.
Ha így sem sikerül, akkor nem tudom, talán menj be az önkormányzathoz, szociális osztály, hogy támogassák a családi napközi, vagy magánovi költségtérítését.
2011. jún. 5. 23:16
6/12 anonim válasza:
A bölcsibe nem maradhat addig amíg nem lesz hely az oviba?
2011. jún. 5. 23:26
7/12 anonim válasza:
B.p. XXI.ker. :(
Borzalom,mi már úgy mentünk 2.nap beiratkozni,hogy kerek perec megmondta a vezető,nem fog a lányom oda bekerülni mert már 120%on állnak.Írjak be 3 ovit amibe úgy gondolom,hogy járatnám a gyereket.Persze,hogy abba az oviba vették fel amiről fogalmam sincs hogy milyen. De nagy a boldogság mert legalább valahova bekerült.
2011. jún. 5. 23:28
8/12 anonim válasza:
Szia!
Nálunk az egész csoport marad még 1 évet a bölcsiben,az én fiam is majdnem 4 évesen megy jövőre oviba.
2011. jún. 6. 07:50
9/12 anonim válasza:
Én azt a választ kaptam erre az oviban, hogy vigyem a bölcsibe, már, ha egyáltalán ott van még hely.
2011. jún. 6. 10:31
10/12 anonim válasza:
Nővéremék Kecskeméten jártak így. A nagy ovis, most megy nagycsoportba, a kicsit meg nem vették át a bölcsiből ugyanabba az oviba, hanem a város másik végén (kb. 1 órányira) kaptak helyet, pedig az ovitól 3 házra laknak!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!