Már két éves a fiam, és nem tetszik a neve, sosem tetszett igazán, a férjem akarta ezt. Nem késő még elkezdeni a második nevén szólítani?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 16. 17:25
31/36 A kérdező kommentje:
Koszonom, ez jo hir!
2017. máj. 3. 20:33
32/36 anonim válasza:
Hát bocsi, de a Levente se sokkal jobb... Az elsővel egyenértékű, már bocsánat.
Se nem hangzik jól, de még tucat is :D Ááááá :)))
33/36 anonim válasza:
Ha nem érdekelne mások véleménye, akkor most nem lenne a kérdés sem, hiszen eleve úgy nevezted volna, ahogy akarod. Szóval ez nem igaz.
34/36 anonim válasza:
Ugy szolitsd ahogy neked tetszik meg a fiadnak is. Nekem is 2 nevem van. 19 evig csak az elsot hasznaltam, szinte mindenki el is felejtette, hogy van 2. nevem is. Majd mikor megismerkedtem a jelenlegi ferjemmel neki jobban tetszett a masodik nevem es mindig azon szolitott. Az o baratai, rokonai is a 2. nevemet hasznaltak. Anyamnak es apamnak nehez volt megszokni, de egy fel ev alatt sikerult, a szuleim szolitanak igy is ugy is, csak az idosebbek ragadtak le az 1. nevnel es nem ertik minek hasznalom a 2.at is. Velemenyem szerint az idosebb korosztallyal lesznrk gondok, lehet akadekoskodni fognak de ugyet sem kell vetni rajuk, a tobbieknek meg lehet furcsa lesz eloszor de hamar megszokjak. Fura volt nalunk hallgatni azt a beszelgetest rolam, mikor meg nem volt tisztazodva a ket nev. -Szerintem Evelin nagyon ügyesen belejött a sütésbe. -igen ám, ha tudnád milyen finom tésztákat süt Andrea. :) (2 random név, nem így hívnak)
35/36 anonim válasza:
Általános iskali osztálytársammal is ugyanez volt, de asszem őt később kezdték a másik nevén szólítani. Olyan 4 éves kora körül. Semmi baja nem lett tőle.
36/36 A kérdező kommentje:
Koszonom a biztato valaszokat !
2017. máj. 20. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!