Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Már két éves a fiam, és nem...

Már két éves a fiam, és nem tetszik a neve, sosem tetszett igazán, a férjem akarta ezt. Nem késő még elkezdeni a második nevén szólítani?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 16. 17:25
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
41%
A ferjed mit szol?
2017. ápr. 16. 22:30
 22/36 anonim ***** válasza:
63%
Ha ennyire nem tetszik, akkor miért nem hívtad már eddig is Leventének??? Ha 2 évig jó volt így, akkor már ne változtass. Az András egyébként szerintem sokkal szebb név 😊
2017. ápr. 16. 22:37
 23/36 A kérdező kommentje:

Eddig sem volt jo, en beceneven hivom ket eve.

A ferjem azt mondja, ha ennyire zavar, hivjam ahogy akarom, vegulis en vagyok az anyja, ne essen rosszul kimondani a nevet.

2017. ápr. 16. 22:44
 24/36 anonim ***** válasza:
53%
Fura dolog, de ugyis ezt teszed majd, tokmindegy mikent velekedunk. En konkretan hulyenek neznem ha ismerosom bejelentene, de nem foglalkoznek vele kulonosebben. Kornyezetemben ketten is nevet valtoztattak, az egyik 40 evesen, hat ot nem tudjuk az uj neven hivni csak neha. Szoval az eredmeny az, hol igy, hol ugy hivjak ot :)
2017. ápr. 16. 22:54
 25/36 anonim ***** válasza:
53%
Marmint a gyerekedet is hol igy hol ugy hivjak majd azok, akik az elmult ket evben is ismerosotok voltak.
2017. ápr. 16. 22:55
 26/36 A kérdező kommentje:

Es az baj ?

Bocsi, nem kotozkodok, de szerencsere irtak itt jo nehanyan jo peldat is, konkret peldat. Es ez nekem eleg. Aki irta, hogy osszezavarja, annak van tapasztalata?

Egyebkent az hidegen hagy, hogy ki mit szol, engem az sosem erdekelt. Szerintem a csaladom megerti, hogy ne szolitsam ugy, ahogy nem tetszik. Egyszeruen nem megy. Akkor inkabb hivom ugy, hogy baba.

2017. ápr. 16. 23:15
 27/36 anonim ***** válasza:
46%
Kaptal peldat a masikra is, tapasztalatbol, akarcsak reakciokat, szinten tapasztalatbol. De a kerdezok mindig csak az otletukkel egybevago velemenyt nezik barmibe is, szoval a kerdesed maga volt a megtestesult ertelmetlen idoelcseszes :)
2017. ápr. 16. 23:27
 28/36 A kérdező kommentje:
Neked lehet, de nekem nem. Nekem megerte.
2017. ápr. 17. 00:35
 29/36 anonim ***** válasza:
56%
Babanak hivod?! Az mennyivel jobb?
2017. ápr. 17. 19:02
 30/36 anonim ***** válasza:
29%
Apukám unokatesóját 6 éves korában kezdték el a 2. nevén szólítani, és nem lett belőle gond, bár lehetnek ellenpéldák is. Ott is hasonló volt: anyu nevét kapta megszokásból / hagyományból, de 6 éves korában fogalmazódott meg bennük, hogy a gyerek természetéhez a 2. név jobban illik.
2017. máj. 3. 11:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!