Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 24 hónapos lányom nem rakja...

24 hónapos lányom nem rakja ki a puzzlet, hanem amit én kirakok azt ő összekeveri. Normális ez ilyen korban?

Figyelt kérdés
Inkább rombol mint épít.Lehet hogy csak nem érdekli?
2010. máj. 13. 15:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Normális.Jó játék.
2010. máj. 13. 16:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy túl nagyok az elvárásaid egy 2 éves gyerekkel szemben?
2010. máj. 13. 16:09
 3/8 anonim ***** válasza:
52%

Egy 2 éves nem rak puzzlet!!!!

Egy 2 évesnek még ilyen kirakó való!

[link]

2010. máj. 13. 16:15
 4/8 anonim ***** válasza:

Egyik ismerősöm 19 hónapos kisfia kirakja a nagy 4 darabos puzzlet, azt ami a puzzle mesekönyvben van.Nagyon elcsodálkoztam és mondta az anyukája hogy napjában 60szor elő kell venni mert a gyereket annyira érdekli.

Erre felbuzdulva vettem én is egy ilyen könyvet a 19 hónapos kislányomnak, de egyáltalán nem érdekli:)Ill. annyiban hogy kiszedegeti de nekem kell összerakni.Viszont ezt a fa puzzle szerűséget ügyesen a helyére illeszti.De attól hogy a másik nem megy nem esem kétségbe.

2010. máj. 13. 16:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekünk is fa beillesztős kirakónk van és nagyon szereti, szerintem 2 évesen ez nem gond!!!
2010. máj. 13. 21:05
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Csak azért érdekelt, mert van egy velünk egykorú kislány, aki mindenféle kirakósat megold.Puzzle-böl a nehezebbek is mennek neki és már szépen is beszél. Az én kincsem meg a saját babanyelvén beszél. Azt hittem le vagyunk maradva, de csak az a kislány fejlettebb a korához képest. Még egyszer kösz.
2010. máj. 13. 22:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább az a másik kislány lóg ki a sorból, Ő lehet fejlettebb ilyen téren, mint az átlag. A Te lányoddal semmi gond, ilyenkor még nem elvárható, hogy kirakjon egy puzzlet. Az én 2 éves lányom építeni építget (nagyon szeret), de sokszor rombol. Puzzlet még nem is próbáltuk, de tudom, hogy kicsi még ehhez. Építésnél is sokszor észreveszem, hogy még olyan dolgokat tenne egymásra, amit nem lehet. Pl. Háromszögre akart tenni egyik nap egy másik építőelemet, persze hogy nem ment. Nekik ennyire még nem fejlett az agyuk.
2010. máj. 14. 13:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia, az én kislányom most volt 2 éves a múlt7en, még karácsonyra kapott puzzlt, ami 24 db-os, micimackós, és már akkro elő is vettük neki és nem sok idő kellett hozzá, hogy egymaga kirakja, ő nagyon szereti ezeket a kreatív játékokat, van fakopáncsos, arcos felezős kirakónk is azt is hamar megtanulta kirakni. A fa formaberakók is nagyon mennek, azok már egyszerűek is .
2010. máj. 17. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!