Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lehet abból baj, ha kirakok...

Lehet abból baj, ha kirakok egy " Ne zavarj! " táblát az ajtómra?

Figyelt kérdés

Holnap jönnek tesómék. Tudni kell, hogy tesóm már 30 éves férfiember családdal. Hozza a lányát, aki 3 éves lehet kb., meg a felesége gyerekeit, természetesen ők már megvoltak, mielőtt házasodtak.

Aki ismer, az tudja, hogy nehezen bírom a családi összejöveteleket, és nem arról vagyok híres, hogy gyerekcentrikus vagyok. 1 napból nem is lenne gond, de mivel az ország másik felében laknak, ezért 1 hétig minimum itt lesznek.

Sokszor már az őrület határán állok, idegesít a rohangászás, az ordítozás, hogy reggel 6-kor a gyerek ordít, mint a sakál. Az meg a legidegesítőbb, hogy a gyerekek folyton a nyomomban vannak, egy perc nyugtot sem hagynak. Egyke vagyok, nem vagyok hozzászokva, hogy a "birodalmamba" csak úgy bejárjanak, pláne olyanok, akiket nem kedvelek...

Tehát, baj lehet belőle szerintetek ?

16/l

Azokra nem vagyok kíváncsi, akik nem a kérdésre válaszolnak, köszi.

2011. júl. 10. 16:49
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
79%

Mért lenne baj belőle?! :O A te szobád, ha nem akarod, hogy zavarjanak, akkor nyugodtan tedd ki azt a táblát, vagy mondd meg nekik.

Egyébként ha van tesód, akkor nem lehetsz egyke, egykék azok, akiknek nincs testvérük...

2011. júl. 10. 16:51
 2/28 anonim ***** válasza:
54%

Ha van tesód, nem vagy egyke....

Ha besokalltál, és szeretnél néha magadban lenni, nyugodtan tedd ki a táblát. Gondolom nem akarod egész héten kint hagyni.

Egyébként egy hét, csak egy hét, ennyit igazán kibírhatnál!

Tudod a vendégeknek kétszer örülünk, amikor jönnek és amikor mennek:)

2011. júl. 10. 16:54
 3/28 A kérdező kommentje:

Igen, tudom.

Az egykét úgy értettem, hogy soha nem lakott velem együtt a testvérem. Akkor már régen külön élt, amikor én megszülettem.

2011. júl. 10. 16:55
 4/28 anonim ***** válasza:
56%
hát szerintem kicsit bunkóság ,hogy csak miattuk rakod ki ezt a táblát. ha mondjuk lenne egy kis tesód lenne kire fogni xD de hát így://
 5/28 A kérdező kommentje:
Meg féltestvérem, szóval én mindig egykének mondtam magam. Bocs a bakiért.
 6/28 anonim ***** válasza:
54%
ha ritkán látod és csak erre a z 1 hétre jön.akkor szerintem bírd ki;>
2011. júl. 10. 17:00
 7/28 anonim ***** válasza:
85%
Kiteheted, de a kicsiket nem fogja érdekelni.
2011. júl. 10. 17:01
 8/28 A kérdező kommentje:

De nem tesómmal van a baj...

Egyszerűen megőrülök a gyerekektől. Már gondoltam arra is, hogy elhúzok valahová, aztán este 8 fele hazakeveredek. De azt mégsem lehet...

2011. júl. 10. 17:01
 9/28 A kérdező kommentje:
Kábé 8-9 évesek. Csak fel tudják már fogni...
2011. júl. 10. 17:02
 10/28 :) :) :) ***** válasza:
43%
Hát szerintem nekem anyum nem engedné xD de ha szerinted neked engednék akkor nyugodtan,baj nem lehet belőlle..amugy meg igazán kibirhatnád..
2011. júl. 10. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!