Korai két és fél évesen elhagyni a déli alvást?
Gondolom a bölcsiben mindenképpen leteszik pihenni. Ha neki ennyi elég, akkor hétvégén se erőltesd, csak próbáld ugyanígy pihentetni. Na és vidd minél többet levegőre, futkozzon, "fárasztani" kell :-) Az én fiam is ilyen sosem fáradok el típus. Azzal a különbséggel, hogy még nincs két éves, de folyton pörög. Reggel fél 6-kor már felkel, bölcsis, tehát azért elfárad elvileg, ott alszik ebéd után 2 órát, és este 10 körül tudom letenni. Azóta kicsit jobb a helyzet, mióta minden délután kimegyünk a játszótérre, és két órát minimum ott vagyunk. szalad, pakol, rakodik, mászik mindenre. Ki kell fárasztani minél jobban:-)
Az alvást délben én azért is nem hagynám el, mert ez óvodában is "kötelező", ott is leteszik őket pihenni, így jobb, ha megszokja, hogy olyankor alvás, pihenés van.
Kb. iskolás korig alszanak délben.
Kevés ez az alvás, amit írsz!!!
Vagy aludjon délben, vagy feküdjön le sokkal korábban.
Basszus, nyugi! :))))))))
Természetesen ha nem is alszik, pihennie nem árt. Írta is az anyuka, hogy másfél órát feküdt a kicsi. Az is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!