A ti környezetetekben is vannak idegesítő, "én mindent jobban tudok" anyukák?
Ez nem anya függő amúgy hanem emberfüggő.
Nekem van egy koleganőm nincs gyereke nekem van 2 mégis mindent jobban tud, sőt már azelőtt jobban tudott mindent mielőtt gyerekem lett volna.
Te is mit foglalkozol ezzel?
Megkell tanulni letojni az ilyet vagy 1x legalább összeveszni vele hogy tudja az ilyen ember hol a helye.
Én anno összevesztem vele azóta érdekes módon nem tud mindent jobban
Engem az szomorít el, amikor gyerekvállalás előtt, terhesen vagy pici babával tartanak kiselőadást arról, mit rontottam el a dackorszakos 2 évesemnél.
Én pl olyankor nem tudok mit mondani, mikor sírva meséli az ismerős, hogy tápszert kellett adnia a gyereknek. Én is sírva adtam annak idején, de amíg terhes volt addig végig azt hallgattam hogy ő bezzeg nem fogja mérgezni a gyereket, mindenki hülye aki megveszi...
:)
Ez nagyon ismerős. Én is egynap kaptam már 2x ellentétes tanácsot. Anyuka, miért cipeli azt a kislányt,(1,5éves) már biztosan tud járni. 2 óra múlva: Miért húzod azt a gyereket te állat? Vedd fel, ha sietős.
Egy néni és egy piros merciből kikiabáló nő látásmódja. Aznap csak nevetni tudtam rajta, annyira abszurd volt a helyzet.
Azóta megismétlődött más helyzetben a dolog. "Jobban fel kellene öltöztetni, akkor nem fázna"(hisztitömegközlekedésen) 10 perccel később visszafelé a villamoson, ugyanabban a ruhában: "Szegénynek biztos melege van, azért ordít"
A gyerek csak álmos volt.
A különbség az, hogy a második esetnél már nem próbáltam megfelelni az idegen ember elvárásának. Ettől mondjuk még ugyanúgy bosszantott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!