A ti környezetetekben is vannak idegesítő, "én mindent jobban tudok" anyukák?
Akinek a környezetében nincsenek, ott sanszos, hogy ő maga az "én mindent jobban tudok". :D
Nem kell velük foglalkozni.
Szerintem én ilyen vagyok, de senkinek sem adok tanácsot, csak magamban jegyzem a dolgokat.
Egyébként az én környezetemben is vannak, onnan tudom, hogy ők osztogatják a kéretlen tanácsot. De még úgy is, hogy gyereket csak képről láttak.
Szerintem van olyan, aki pl. engem is ilyennek tart.
A valóság az, hogy ha valaki kérdez, akkor válaszolok. És mivel tapasztalatom csak a saját gyerekeimmel és nevelésükkel kapcsolatban van, ezért azt tudom elmondani, hogy én mit és hogyan csináltam, ami NEKEM bevált. Természetesen nem kell másnak is úgy csinálni. Ha megfontolja és felhasznál belőle valamit, akkor örülök neki, főleg, ha nála is beválik egy módszer.
Kéretlenül viszont nem osztogatom az észt, nem szólok bele senki dolgába. (jó, ez sem mindig igaz, volt már, hogy tök ismeretlennek megjegyeztem az utcán, nyári 40 fokos kánikulában, hogy a tűző napon azért egy vékony sapkát lehetne adni a gyerekre; tök kopasz, max. 2-3 hónapos baba lehetett, kenguruban, tiszta piros volt a feje, láthatóan lüktetett a kutacsa; ilyet nem tudok megállni szó nélkül, mea culap!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!