Gyermeked mennyi idős koráig használtatok bodyt?
Figyelt kérdés
Miután szoba tiszta lett,már nem használtatok?pl éjszaka,h ne legyen kint a dereka2017. ápr. 4. 21:05
1/5 anonim válasza:
2 évesen lett szobatiszta, utána már nem használtuk.
3-4hónappal később lett éjszakára is szobatiszta, onnantól már nem adtam rá éjszakára sem se bodyt se rugit, mert macerás ha éjszaka felkel pisilni.
2/5 anonim válasza:
En is kb. 2 eves korig adtam ra. Nalunk joval kesobb lett szobatiszta, csak igy alakult. Nyáron nem téma, telen pedig hosszú atletat adtam rá igy nem volt kint a dereka sosem.
3/5 anonim válasza:
Nyaron lesz ket eves, ugyhogy nyarig tervezem hasznalni.
Mar most mikor vettem a 18-24 honaposra valot, osszeszorult a gyomrom, hogy ezek az utolso bodyk amit veszek neki, olyan nagy mar :(
4/5 anonim válasza:
Amíg pelenkát hordott. Gyerektől függően 2-2.5 éves korig.
5/5 anonim válasza:
ameddig volt a méretében.Persze szobatisztaság után már csak éjszakára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!