Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit alkalmaztok, ha a gyereket...

Mit alkalmaztok, ha a gyereketek nem fogad szót?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 1. 17:12
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Es,ha ezeket én mind csinálom és mégsincs semmi javulás,pedig már mióta mászik minden szépen el van mondva,ravezetve.Napirend,szabályok..Stb Napirendel nincs is gond,csak a viselkedessel.Pedig határozott vagyok és következetes.Pl csinál valami rosszat én mondom h nem szabad és miért,felajánlom valami mást (nem használ) elviszem onnan határozottabban(nem hisztizik ugyan,megvárja míg elviszem aztán visszamegy ez kb 100x) sarokba állítom és mögötte allok(talál valamit a falon,plafon amit néz és viccesnek találta,nem használ) ha racsapok a kezére,fenekere(nagyon nem használ) következetes vagyok és valami büntetést szabok ki ra(nem használ,nem is érzi büntetésnek.Talál valami mást ami kedvére való) elmagyarazom szépen(nem használ.Erti és bólogat,de ugyanúgy csinálja

Szóval már mindent kipróbáltam és elkeseredett vagyok.Mas anyuka még okoskodni szokott nekem,mit hogyan,mintha én nem használtam volna és azt hinnék NA OK majd megnevelik.

2017. ápr. 2. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!