Van olyan, hogy elegetek van a gyerekből?
Tudom nem szép ilyet mondani, de így van. Elegem van az egésznapos gürizésből feleslegesen.
2 gyerek van, de a "nagy" (3 éves lesz )felér egy focicsapattal :( Egész nap rosszalkodi, bántja a testvérét, kiabál, szaladgál az utcán (ha sétálunk, boltba megyünk), nem akar enni, válogat, mindenhez hozzá nyúlna, a boltba sem lehet vele elmenni. Szégyen nem szégyen egész héten azt várom mikor lesz hétvége, hogy mehessen ki a nagyszülőkhöz és legyen egy kis nyugi.
Tudom én hogy dackorszak, hisztikorszak, de ezt bírni is kéne idegekkel.
Nagyon remélem a kicsi nem lesz ilyen :/
Szeptemberben már biztos könnyebb lesz ha ovis lesz.
Imádom amúgy, csak kiborít. :/
Persze a megoldási javaslatokkal én is egyetértek, valószínűleg több figyelemre vágyik, bár életkori sajátosság is lehet.
Ettől függetlenül érthető az az érzés, hogy néha eleged van.
Van olyan, de nem folyamatosan. Néha sok, de azért hogy állandóan... nekem ez furcsa.
Ami nekünk sokat segített: szigorú napirend és szabályok. Nem sok, de azokat mindig betartatom. Utálom, sokkal jobban szerettem amikor lazák voltak a napjaink, de a gyerek sokkal kiegyensúlyozottabb.
Szia! Nekem 20 hónap van a gyerkőceim között, és az első másfél év kegyetlen volt. De azóta tök jó: annyira jól elvannak egymással, van hogy akár egy órát is eljátszanak kettesben, pedig fiú-lány párosítás :)
És teljesen normális amit érzel.. Attól hogy anya vagy, nem vagy kőből, neked is vannak szükségleteid, neked is kell a feltöltődés. Aki nem érez így, az szerintem vagy szégyelli bevallani még saját magának is, vagy valami tényleg hiper-szuper ősanya, akivel ugyan még élőben nem találkoztam, de attól létezhet ;) Viszont igaza van az egyik válaszolónak, nálunk is akkor hisztizett a nagy sokat, ha úgy érezte keveset foglalkozom vele.. Este elalvás előtt mindig összebújok vele 15-20 percig, beszélgetünk, hancúrozunk, ilyenkor csak az övé vagyok, már ennyi is segített a dolgokon. Vagy ha van segítséged, kettesben menj vele boltba. A bolt egyébként nálunk is nagyon durva volt.. Kb a kicsi 3 éves korától javult a helyzet, addig idegbetegként értünk haza mindig a férjemmel :D Szóval kitartás, ne add fel, hamarosan javul majd a helyzet!! :)
ma mar tapasztalt fejjel csak es kizarolag akkor szulnek gyereket ha allando babysitterre es kesobb bentlako nevelonore lenne penzem. mar a kezdeti idoponttol alkalmaznek gyerekgondozot aki ejjel is ott van a gyerekkel.
regen uri csaladokban ezert nem volt gyakori a turelmetlen anya, apa mert nem nekik kellett a hetkoznapi gondokkal allandoan kuszkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!